31 Μαΐ 2017

4.70 Firmware Update για το PS4



To νέο firmware update του PS4 είναι εδώ..! Το 4.70 έγινε διαθέσιμο αλλά καλό θα ήταν να μην αναβαθμίσετε αφού ο χάκερ Quertyoruiop έχει βρει xploit που δουλεύει μέχρι το firmware 4.55 και οι αλλαγές στην καινούργια αυτή έκδοση δεν είναι σημαντικές αφού όπως πάντα βελτιώνει την...σταθερότητα του συστήματος και αλλάζει κάποια logos όπως του PSN Plus.Πλέον η καλύτερη λύση είναι να αποκτήσετε μια κονσόλα με χαμηλό firmware και να την έχετε στην άκρη σε ενδεχόμενο jailbreak και μία κονσόλα για να μπορείτε να παίζετε online...Η επιλογή είναι καθαρά δική σας..!

7 σχόλια:

  1. Έχω μείνει στην 4.50.. Για να δούμε μέχρι πότε θα αντέξω... :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά είσαι....εγώ είμαι ακόμα στην 3.00...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλακα κανεις? χαχαχααχ παιζεις κανενα παιχνίδι η απλα το εχεις εκει να βρίσκεται με σεμεδακι πανω? :p

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχα....όχι ακόμα σεμεδακι δε το βάλα. Απλά έχω ψιλοαπογοητευτεί από κάποια παιχνίδια. Μέχρι τώρα οφειλω να πω The order και Until Dawn με έχουν καταπλήξει.

      Διαγραφή
    3. Παίξε Horizon zero dawn....θα πάθεις σοκ...

      Διαγραφή
    4. Απο 4.55 αν δεν εκανα update δε με εβαζε network.και γω μονο οnline παιζω. Οπότε αναγκαστικά έκανα update. Εγω προσωπικα δε θυσιάζω το online για να παίζω με σπασμένη κονσόλα μονος μου.ουτε να διακινδηνευσω με ban οπως επαθα στο ps3...βεβαια ο καθεμας σκέφτεται διαφορετικα. Οπως είπες 2 κονσολες θαταν το καταλληλο... Αλλα που χρημματα...

      Διαγραφή
  3. Αν δεν έχεις ενημερωμένο fw δεν μπορείς να μπεις online, θα στο ζητήσει αναγκαστικά να το κάνεις αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το autoupdate, αυτό είναι νόμος. Προσωπικά το Online ποτέ δε με γοήτευσε. Εχει κάποια καλά βέβαια αλλά είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com