1 Ιουν 2017

PSN Update για το μήνα Ιούνιο και μοναδικές προσφορές



Η Sony επιβεβαίωσε ότι τα 2 games για το PlayStation 4 είναι τα Killing Floor 2 και Life is Strange, με την αρχική ανακοίνωση να λαμβάνει χώρα μέσω Twitter, αν και η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε πάρα πολύ σύντομα. Τελικώς η μόνη αξιόπιστη πηγή που ακόμα έχει διαθέσιμη την πληροφορία είναι ο ευρωπαϊκός λογαριασμός του PlayStation στο YouTube, όπου με το παρακάτω video επιβεβαιώνει με τη σειρά του τα δύο games.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως οι κάτοχοι του PS3 για το μήνα Ιούνιο θα λάβουν δωρεάν τα Abyss Odyssey και WRC 5: World Rally Championship, ενώ οι χρήστες PS Vita θα προσθέσουν στη συλλογή τους τα Neon Chrome και Spy Chameleon. Να σημειώσουμε πως τα παραπάνω παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο PS Store για να τα αποκτήσετε δωρεάν στις 6 Ιουνίου.

Επιπρόσθετα η Sony ανακοίνωσε τις νέες προσφορές που μπορείτε να βρείτε στο PlayStation Store και εκτός από το καθιερωμένο Deal of the Week, "τρέχουν" και τα Add-On Deals μέχρι τις 14 Ιουνίου του 2017. Το Deal of the Week γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι ο πρόσφατος τίτλος της Arkane Studios, Prey, το οποίο μπορείτε να το αποκτήσετε με έκπτωση 28%, ενώ μέσω των Add-On Sales θα βρείτε σε προσφορά μερικά Season Pass από τα πιο γνωστά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Fallout 4, Nioh, Battlefield 4 και άλλα. Την πλήρη λίστα με τις προσφορές μπορείτε να τη βρείτε στο link εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com