4 Ιαν 2021

PS4 Patch Installer και Homebrew Store Updates


Nεα χρονιά ήρθε και νέες homebrew κυκλοφορίες για τα jailbroken PS4 έγιναν διαθέσιμες...Το PS4 Patch Installer link μας δίνει τη δυνατότητα να αναβαθμίσουμε η να υποβαθμίσουμε τα παιχνίδια μας χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στο PSN πράγμα χρήσιμο αν θέλουμε να τρέξουμε mod που είναι συμβατά με συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού.. Παράλληλα είχαμε και την αναβάθμιση του Playstation 4 Homebrew Store link που έγινε πολυ πιο λειτουργικό και μπορείτε να κατεβάσετε homebrew εφαρμογές αλλά ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ...Μείνετε στο Psjailbreak.gr για όλες τις εξελίξεις και καλή χρονιά σε όλους 

5 σχόλια:

  1. Black screen μετα το logo του orbispatches σε 6.72. Βρε τι mira, βρε τι ξεmira, βρε τι κακομοιρα, σε καμια περιπτωση δεν ξεκιναει. Αν σε καποιον δουλεψε ας μας το πει εδω. Με hen ουτε λογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Χρόνια πολλά. Θέλει να τρέξεις mira unoficial. Με αυτό δουλεύει. Λειτουργεί μόνο σε δικά σου παιχνίδια. Όχι fpkg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι δουλεψε σε εμενα. https://cthugha.exploit.menu/
    Με mira unofficial 6.72 δεν ξερω για 7.02 εαν εισε εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω με azif προσπαθησα στην αρχη. αργοτερα και με αλλα. 6.72 εχω και οπως ειπα, ποτε δεν λειτουργισε. Τελικα βρηκα λυση !! Το παρατησα !!!

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com