3 Δεκ 2020

Κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση λογισμικού για το...Playstation 3..!!!



Το 2020 συνεχίζει της εκπλήξεις του και η Sony μόλις κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, μια ολοκαίνουργια αναβάθμιση λογισμικού για το PlayStation 3. Η εν λόγω ενημέρωση ανεβάζει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο 4.87 και μάλιστα φέρνει και μια σημαντική αλλαγή.

Για την ώρα η Sony δεν έχει ενημερώσει την επίσημη ιστοσελίδα της, αλλά σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης του emulator RPCS3, η Sony άλλαξε τα Blu-Ray κλειδιά της κονσόλας, για να είναι συμβατή με τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν. Παράλληλα, η ενημέρωση περιλαμβάνει και ένα μικρό security fix.

Όπως φαίνεται, η Sony δεν έχει ξεχάσει την τρίτη της κονσόλα και σκέφτηκε όσους τη χρησιμοποιούν ακόμα για Blu-Ray player. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όταν το σύστημα είχε κυκλοφορήσει το 2006, η αναπαραγωγή Blu-Ray ταινιών ήταν ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα χαρακτηριστικά του.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΊΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ JAILBREAK ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ

2 σχόλια:

  1. Αντε επιτελους !!! Μπραβο ρε $ony !! Ειχαμε παρα πολλες αναφορες οτι τωρα τελευταια ολο και περισσοτερα ps3 ειχαν αρχισει και κουνιοντουσαν. Τι ορθια τι ξαπλα ...εκει αυτα, περα δωθε. Ευτυχως ηρθε αυτη η νεα αναβαθμιση που χαριζει σταθεροτητα στις κονσολες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να λέμε, το να δίνεις πλέον σαπόρτ σε hardware 15ετίας είναι αξιοσημείωτο, ακόμα κι αν πρόκειται για μπαλώματα ασφάλειας, δείχνει και λίγο τι άλμα ήταν το ps3 τεχνολογικά για το μέσο καταναλωτή όταν κυκλοφόρησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com