4 Απρ 2020

Rebug 4.86.1 Lite και PS3HEN v3.0.1 για Playstation 3



Μετα τη κυκλοφορία του 4,86 official firmware από τη Sony είχαμε σήμερα και την απάντηση της ομάδας Rebug που έκανε διαθέσιμο το 4.86.1 Rebug Lite custom firmware που μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ και περιλαμβάνει και το Rebug toolbox με υποστήριξη 16 γλωσσών Παράλληλα αναβαθμίστηκε και το HEN για τις κονσόλες που δεν δέχονται custom firmware αλλά με το συγκεκριμένο εργαλείο μπορούν να έχουν κάποια χαρακτηριστικά που έχουν τα PS3 με jailbreak όπως να τρέχουν back up managers και homebrew..Σε καμια περίπτωση δε πρέπει να ενεργοποιήσετε το Factory Service Mode αν είστε σε HEN..Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

8 σχόλια:

  1. Προσφατα εγκατεστησα Hen 3.0.0 σε 4.85 PS3 και τωρα εχω εγκαταστησει το Ηen 3.0.1. Οταν κλεινω το PS3 γραφει Download in background and turn off PS3. (μπορω να επιλεξω αν θελω να το κανω η οχι). Υποθετω πως ειναι το update για το 4.86. Να κανω update?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω το εκανα το update κ μετα εβαλα το hen 3.0.1 k το multiman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω ενα ps3 model CECH-2504B με system sofware 4.82...Πιο ειναι το καλυτερο που μπορο να περασω για να παιζω παιχνιδια απο σκληρο...ειχα ασχοληθεί πριν χρονια με ενα ps3 που το ειχα αγοραση ετοιμο με jailbreak..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε αφού έχεις έτοιμο με jailbreak συνεχίζεις παίζεις όλα παίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν το εχω ετοιμο αλλη κονσολα ηταν αυτη..αυτη που εχω ειναι απηραχτη πρεπει να τα κανω απο την αρχη ολα

      Διαγραφή
  5. αν μπορει καπιος ας με βοηθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com