2 Απρ 2020

Τα δωρεάν παιχνίδια του PSN Plus για τον Απρίλη και Spring Sale



Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Απρίλιο. Πρόκειται για τα Uncharted 4: A Thief’s End και DIRT Rally 2.0, αμφότερα διαθέσιμα για να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας από 7 Απριλίου 2020 έως 4 Μαΐου 2020.

Το Uncharted 4: A Thief’s End της Naughty Dog ακολουθεί τον “συνταξιούχο” Nathan Drake σε μια τελευταία περιπέτεια, όπου θα κληθεί να αποφασίσει τι θα θυσιάσει για να σώσει αυτούς που αγαπά. Ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε όλο τον κόσμο στο κυνήγι μιας ιστορική συνωμοσίας που αφορά τον θρυλικό θησαυρό ενός πειρατή.

Παράλληλα ξεκίνησαν και νέες προσφορές στο PlayStation Store αφού η Sony εγκαινίασε την προωθητική ενέργεια Spring Sale. Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι PlayStation 4 έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σε προνομιακές τιμές, εκατοντάδες τίτλους και add-ons.

Για να πάρετε μια ιδέα, μεταξύ άλλων, η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα FIFA 20, NBA 2K20, STAR WARS Jedi: Fallen Order, Death Stranding, Red Dead Redempion 2: Ultimate Edition, Need for Speed Heat, Mortal Kombat 11, Assassin's Creed Odyssey- Ultimate Edition, Resident Evil 2, eFootbal PES 2020, Borderlands 3, Shadow of the Tomb Raider- Definitive Edition, CODE VEIN, Project CARS 2 και πολλά άλλα. Το Spring Sale θα ολοκληρωθεί στις 28 Απριλίου 2020. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com