11 Οκτ 2018

Νέα παιχνίδια Playlink για το PS4



Όσοι έχετε Playstation 4 σίγουρα έχετε έρθει σε επαφή με κάποιον από τους τίτλους Playlink που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικοί για την παρέα.Η Sony ανακοίνωσε 7 νέους τίτλους για την κατηγορία αυτή και σας τους παραθέτουμε παρακάτω

Chimparty

Η Γνώση είναι Δύναμη: Δεκαετίες

Just Deal With It

Wordhunters

Melbits

Ticket to Ride

UNO®

Ας τα δούμε λιγάκι πιο αναλυτικά και τα 7

Chimparty 
Χοροπήδα, όρμα και αγωνίσου σε 90 επίπεδα τρελής δράσης. Έως τέσσερις θρασύτατοι χιμπατζήδες μπορούν να ανταγωνιστούν σε πέντε παλαβούς κόσμους, για να ανακαλύψουν ποιος είναι ο απόλυτος Πρωταθλητής.

Η Γνώση είναι Δύναμη: Δεκαετίες 
Συμβαδίζουν οι γνώσεις σου με τις διάφορες εποχές; Δοκίμασέ τες σε αυτό το παιχνίδι που είναι γεμάτο ενέργεια. Μαζί με έως πέντε φίλους σου, μπορείτε να απαντήσετε ερωτήσεις με βάση τις δεκαετίες των '80, '90, '00 και του '10 και να συναγωνιστείτε για το ποιος θα φτάσει πρώτος, στην κορυφή της Πυραμίδας της Γνώσης.

Just Deal With It 
Προκάλεσε τους φίλους και την οικογένειά σου σε πέντε κλασικά παιχνίδια με τράπουλα: Poker, Black Jak, Crazy Eights, Ραμί και Κούπες. Κάνε συμμαχίες, γίνε ο κακός της παρέας και εξόντωσε τους αντιπάλους σου.

Wordhunters 
Αντιμετώπισε τους φίλους και την οικογένεια σε αυτό το παιχνίδι που εκτυλίσσεται σε όλον τον κόσμο. Επισκέψου διάφορες πόλεις και μάζεψε γράμματα από κάθε μέρος, ενώ προσπαθείς να εμποδίσεις τους αντιπάλους σου, να αποκτήσουν τα γράμματα που χρειάζονται.

Melbits 
Οδήγησε με ασφάλεια τα Melbit σε 36 σατανικά επίπεδα και βοήθησέ τα να διαδώσουν την καλή τους διάθεση σε όλο το διαδίκτυο. Συνεργάσου με φίλους σου για να ελέγξεις πλατφόρμες, εμπόδια και παγίδες. Απλά βεβαιώσου ότι θα αποφύγεις τους κατεργάρηδες ιούς.

Ticket to Ride 
Προκάλεσε έως τέσσερις φίλους και δες ποιος θα γίνει ο βασιλιάς των σιδηροδρόμων. Ξεγέλασε τους αντιπάλους σου και προσπάθησε να διεκδικήσεις δρομολόγια τρένων σε όλον τον χάρτη – όσο πιο μεγάλα σε απόσταση, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις.

UNO® 
Προκάλεσε έως τρεις φίλους και ξεφορτώσου πρώτος τα φύλλα σου σε αυτό το διαχρονικό παιχνίδι με κάρτες. Απόλαυσε το Κλασικό Παιχνίδι ή προσάρμοσε το παιχνίδι σου στη λειτουργία House Rules που διαθέτει πολλές ρυθμίσεις, διασφαλίζοντας ότι κάθε αναμέτρηση θα είναι διαφορετική και συναρπαστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com