9 Μαρ 2017

Από σήμερα διαθέσιμο το 4.50 Firmware Update για PS4



Ξεκινάει από σήμερα η διανομή του νέου PS4 firmware 4.50, μέσω του οποίου θα έρθει και η πολυπόθητη υποστήριξη για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους έως 8TB, σύμφωνα με δημοσίευση του PlayStation Blog (US)

Το update έχει κωδική ονομασία Sasuke και εκτός από την υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, τα οποία αναμένονται εδώ και αρκετό καιρό στο PlayStation 4, όπως υποστήριξη για custom wallpapers, ένα ανανεωμένο Quick Menu, τη δυνατότητα να αναρτά ο χρήστης updates στο PSN feed του, καθώς και υποστήριξη 3D BluRay στο PlayStation VR.
Ο χρήστης πλέον θα μπορεί να συνδέσει εξωτερικό σκληρό δίσκο στη USB 3.0 θύρα που διαθέτει το PS4 και εκεί να κατεβάζει, να αποθηκεύει και να εγκαθιστά games, εφαρμογές και add-ons. Επιπλέον θα υπάρχει επιλογή για μεταφορά στον εξωτερικό σκληρό δίσκο games και εφαρμογών που είναι ήδη εγκατεστημένα στον εσωτερικό σκληρό δίσκο.

Παράλληλα θα υπάρξει βελτιστοποίηση κατά την απεικόνιση 2D εικόνων στο περιβάλλον του PS VR αλλά και διορθώσεις στην ανάλυση του Cinematic Mode (όταν η ρύθμιση της οθόνης είναι σεταρισμένη σε Small ή Medium) με το frame rate να σκαρφαλώνει από τα 90Hz στα 120Hz, δυνατότητα Voice Chat στο Remote Play (από Windows PC, Mac ή σε συσκευές Xperia), Off Console Availability για εφαρμογές όπως το PlayStation App και το PS Messages με εικονίδιο το οποίο θα δηλώνει την παρουσία του εκάστοτε χρήστη από το PSN και τέλος, Boost Mode (μόνο στο PlayStation 4 Pro) λειτουργία που θα βελτιώνει την απόδοση συγκεκριμένων τίτλων οι οποίοι δεν έχουν δεχθεί αναβάθμιση (patch), ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες της ταχύτερης CPU και της διπλής GPU

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Αυτό με τον εξωτερικό δίσκο είναι μεγάλη αναβάθμιση. Και ακόμα μεγαλύτερη το boost mode σε όσους έχουμε PS4 PRO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η beta που ειχαμε ειχε αρκετα θεματακια σταθερότητας αλλα λογικά με την τελκιη έκδοση πρέπει να ειναι ολα καλα.Θα περιμενω λιγο ακόμα πριν την περασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γίνεται με το jailbreak που διαβάζω σε αλλά site ? Κάτι έχουν βρει στην 4.50 beta . Έχουμε κάποια πληροφορία παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com