25 Νοε 2016

Playstation 4 και Black Friday



Η Sony Hellas απαντάει στην εξαιρετική προσφορά του Xbox One λόγω Black Friday κάνοντας το PS4 ακόμη πιο προσιτό σε όσους δεν το έχουν αγοράσει ακόμη και έψαχναν την κατάλληλη αφορμή. Έτσι, από αύριο και για λίγες ημέρες σε όλα τα μεγάλα καταστήματα, η κονσόλα θα πωλείται στην αρχική της έκδοση με το σκληρό δίσκο των 500GB σε τιμή που θα ξεκινάει από τα €199. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως σε αυτήν την τιμή δεν θα περιλαμβάνεται κάποιο game, καθώς μιλάμε για το πιο απλό από τα διαθέσιμα πακέτα.

Αμέσως μετά, θα υπάρχει ένα πακέτο στα €209, το οποίο θα περιλαμβάνει την αρχική έκδοση της κονσόλας με το σκληρό δίσκο των 500GB και έξτρα συνδρομή PlayStation Plus σε μορφή bundle. Τέλος, η αρχική έκδοση του PS4 με τον σκληρό δίσκο του 1ΤΒ θα πωλείται στο πλαίσιο της ελληνικής Black Friday στα €249. Κάποια από αυτά τα πακέτα θα έρχονται και με δεύτερο χειριστήριο και κάποια και με έξτρα game. Όπως είναι γνωστό, οι προσφορές διαφέρουν ως προς τις προϋποθέσεις ανά αλυσίδα (αν πχ. μπορεί κανείς να το αγοράσει ηλεκτρονικά ή πρέπει να πάει σε κατάστημα), οπότε θα χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή.

Πηγή: Enternity.gr

6 σχόλια:

  1. Αξίζει να πάρω το ps4 ή να περιμένω Χριστούγεννα για το ps4 pro έχω και 50 Lg tv 4k μια βοήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχει η τηλεόραση σου HDR πάρε το pro :)

      Διαγραφή
    2. Στις ρυθμίσεις λέει hdmi ultra hd deep color on/of και Όχι hdr σε ρωτάω γιατί έχεις περισσότερη εμπειρία μην δώσω 200 ευρώ παραπάνω και δεν βλέπω διαφορά

      Διαγραφή
    3. Καλά διάφορες τρελές δε θα βλέπεις ούτως η άλλως μιλάμε για λεπτομέρειες τώρα εγώ αν έπαιρνα τώρα το προ
      Θα έπαιρνα και θα άλλαζα και τηλεόραση...αλλά δε παίζει χρήμα
      Πρώτον και δεύτερον τρομακτικές διάφορες δε θα δεις με γυμνό
      Μάτι
      Που λένε

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com