7 Φεβ 2015

Showtime Android Remote Control



Ο Claes Hallstrom ανέπτυξε μία εφαρμογή για Android κινητά που σας επιτρέπει να τα χρησιμοποιήσετε ως χειριστήρια για τον Showtime πολύ πιο εύκολα από το να χρησιμοποιεί κανείς το Dualshock 3 και το όλο εγχείρημα του πήρα 4 μήνες να το ολοκληρώσει αλλά το αποτέλεσμα σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του είναι πολύ καλό.Αν κάποιος έχει android smartphone και το δοκιμάσει μπορεί να μας πει τα σχόλια του παρακάτω.Απαραίτητη προϋπόθεση για να λειτουργήσει είναι να είναι και το PS3 και το smarthphone στο ίδιο δίκτυο

Download Link Showtime Android Remote Control

2 σχόλια:

  1. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω ... Παράκληση από τους λάτρεις του Showtime προς οποιονδήποτε Dev, να καταφέρει να προσαρμόσει το πρόσθετο του "Hellenic TV" του XBMC στον Showtime, όπως πχ υπάρχει το Navi-X ... Θα ήταν ότι καλύτερο για την κονσόλα μας ... για όσους δεν γνωρίζουν το Showtime μετατρέπει το PS3 σε TV Box που στριμάρει τα πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λειτουργεί άψογα !!! Μόνο βάλτε σωστά στην εφαρμογή την IP του PS3. Επίσης η ανταπόκριση ως χειριστήριο είναι άμεση χωρίς καθυστέρηση !!! Είχα παλιά έκδοση android 2.3.5 και η εφαρμογή δεν μπορούσε καν να γίνει εγκατάσταση, όμως όταν έκανα αναβάθμιση σε custom rom του τηλεφώνου σε 4.4.4 λειτούργησε τέλεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com