22 Φεβ 2013

Νέες πληροφορίες σχετικά με το PS4


 

 Και όσο περνάνε οι μέρες μετά την αποκάλυψη του PS4 νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Το PS4 λοιπόν θα μπορεί να αναπαράγει μεταχειρισμένους τίτλους,σε αντίθεση με αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα κι αυτό είναι κάτι πραγματικά πολύ καλό.Επίσης θα υπάρχει ένα είδος διαδραστικότητας με κινητά τηλέφωνα τα οποία θα έχουν λειτουργικό iOS αλλά και Android ενώ τα παιχνίδια θα μπορούμε να τα ξεκινάμε ακόμα κι αν δεν έχουν κατέβει ολόκληρα από το PSN.Τέλος οι αναβαθμίσεις τα λεγόμενα firmware updates θα γίνονται στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς ότι γίνονται!!!Στα αρνητικά συγκαταλέγεται η επιβεβαιωμένη είδηση ότι οι PSN αγορές σας για PS3 δεν θα μεταφέρονται στο PS4.Επίσης τα παιχνίδια δε θα τρέχουν σε 4Κ αλλά σε 1080p στα 60fps.Τέλος να πούμε πως οι προπαραγγελίες για την νέα κονσόλα σε ορισμένα καταστήματα του εξωτερικού έχουν ξεκινήσει ήδη!

4 σχόλια:

  1. Δε νομίζω να είναι pre-order αλλά όπως διάβασα σε ένα site σε βάζουν σε μια λίστα και σε ενημερώνουν όταν μπορείς να κάνεις προπαραγγελία. Πάντως όπως έγραψε σωστά κάποιος "προπαραγγείλτε την αόρατη κονσόλα!".

    ΥΓ:Πολύ κακό να γίνεται αναβάθμιση στο παρασκήνιο (και μάλλον χωρίς yes-no για επιλογή για update αν είναι όπως το φαντάζομαι).Θα σας πω την εμπειρία μου με το kindle fire tablet που κατέβαζε τα update με το που συνδεόσουν στο ίντερνετ και ξαφνικά...έχανες root και τα αυγά και τα πασχάλια.Θα το πω: πολύ ύπουλο και πονηρό και για να αναφέρω κάποια παραδείγματα δυστυχώς ούτε με application, ούτε με απομόνωση του φακέλου που κατέβαζε το update, ούτε με αποκλεισμό ip κάποιων servers γινότανε να το αποφύγεις(τουλάχιστον μέχρι πριν 3-4 μήνες που ασχολούμουν).Κοινώς, αν γίνει τελικά έτσι, bye bye INTERNET στο PS4 (κι όχι απλά μόνο PSN) για τα καλά για όσους θέλουν jailbreak(ή όπως αλλιώς το πούνε κι αν γίνει φυσικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι να κανει αναβαθμιση χωρις την συγκαταθεση μου ? Γιατι να μην επιλεγω εγω το αν θελω κατι να αλλαξει στην κονσολα η οχι ? Δικο μου δεν θα ειναι ? δεν θα το εχω αγορασει ? η $ony δεν θα εχει παρει τα λεφτα που ζητησε απο εμενα για να ειμαι ο νομιμος κατοχος του προιοντος ? αποφασισομεν και διατασομεν ενα πραμα δηλαδη ! αμ δε !! αντε στα τσακιδια κυρια $ony .|.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Sony εχει αρχισει ενα επικοινωνιακο παιχνιδι και το παιζει πολυ ωραια αυτη τη στιγμη.
    εδω και ενα μηνα παιζει μονη της μπαλα και εχει καταφερει και τους κραταει ολους στη πριζα. ακομη και fanboys του 360 η της ninty ασχετα με το αν θα αγορασουν η οχι την κονσολα.
    Στην αρχη με spec leaks, μετα με την ανακοινωση του event,ηρθαν τα βιντεακια και τελος με την παρουσιαση του τι κανει η τι μπορει να κανει η κονσολα.
    Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν εδειξαν κουτι κονσολας πως θα ειναι. Το αφησαν για μερος του επικοινωνιακου παιχνιδιου να εχουμε να λεμε. Ουτε το οτι δεν εφεραν naughty dog η santa monica στο hype ειναι τυχαιο. Εχει και Ε3 μπροστα και αυτη τη στιγμη ολος ο κοσμος καλως η κακως ασχολειται με το ΠΣ4 και το εκαναν και παρουσιασαν ετσι ωστε να συνεχισουν ολοι να ασχολουνται με το ΠΣ4 για τουλαχιστον 1-2 μηνες εως οτου υπαρξει αναλογη ανακοινωση απο MS.
    Ετσι θα παιζει μονοτερμα μεχρι την Ε3 οπου θα παρουσιασει κουτι pricing και κανα 2 exclusives, και θα συνεχισει το παιχνιδι παλι σχεδον μονη της μεχρι το launch. Αντε να εχει τιποτα αντεπιθεσεις απο την MS. Μιλαμε για επικοινωνια-διαφημιση παντα. Γιατι σαν κονσολα η MS πιστευω θα βγαλει κατι αναλογο.
    Οσο για το Wii U. Αμα δε δειξουν U2 στην Ε3 τοτε παπαλα, παει για το χρονοντουλαπο της ιστοριας πριν καλα καλα κλεισει χρονο. Ισως σωσουν λιγο τη παρτιδα αμα το πανε 200 ευρω
    Το timing που παρουσιασε επικοινωνιακα ηταν πολυ καλο και εχει βαλει γερες βασεις. Τα σχολια σε γενικες γραμμες ηταν θετικα και απο την αντιθετη πλευρα ακομη και αρνητικα να υπαρξουν μονο οφελος μπορει να εχει αυτη τη στιγμη απο την παρουσιαση και το timing που διαλεξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ps4 νομίζω θα είναι το καινούργιο ps2 βάση επιτέλους σοβαρών χειρισμών της Sony

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com