15 Ιουν 2020

Όλες οι πληροφορίες για το Playstation 5



Η gaming κοινότητα -και ειδικά οι φανατικοί του PlayStation– περίμεναν πώς και πώς το “The Future of Gaming” event της Sony, στο οποίο θα μαθαίναμε τα games που αναπτύσσονται για την κονσόλα επόμενης γενιάς. Τελικά δεν μάθαμε μόνο τα παιχνίδια αλλά και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε: το design που θα έχουν οι δύο εκδόσεις του PlayStation 5!

Tο επόμενο PlayStation θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις. Η πρώτη θα είναι η κλασική έκδοση ενώ θα υπάρχει και η Digital Only version. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι πως το Digital Only PlayStation 5 δεν υποστηρίζει δίσκους Blu-Ray και το κατέβασμα παιχνιδιών γίνεται μόνο ψηφιακά. Κατά τα άλλα οι δύο κονσόλες μοιράζονται το ίδιο hardware και εξωτερικό σχεδιασμό.

Tο PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2020, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Η Sony δεν μοιράστηκε αυτή την πληροφορία και η ανυπομονησία για την επόμενη γενιά της κονσόλας παραμένει ακόμα σε υψηλά επίπεδα!

Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα των παιχνιδιών που ανακοινώθηκαν

Grand Theft Auto V
Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Gran Turismo 7
Ratchet & Clank: Rift Apart
Project Athia
Stray
Returnal
Sackboy: A Big Adventure
Destruction Allstars
Kena: Bridge of Spirits
Goodbye Volcano High
Godfall
Oddworld: Soulstorm
Ghostwire: Tokyo
Jett: The Far Shore
Solar Ash
Hitman 3
Astro’s Playroom
Little Devil Inside
NBA 2K21
BugSnax
Demon’s Souls Remake
Deathloop
Resident Evil Village
Pragmata
Horizon Forbidden West

1 σχόλιο:

  1. Ένας πρώην xbox manager δήλωσε πως το PS5 δεν θα έχει πάνω από 500 δολλάρια. Ίσως κάτι να ξέρει. Επίσης πιστεύω πως η digital έκδοση θα είναι στα ίδια λεφτά αν όχι και παραπάνω προσθέτοντας απλά και ωραία μεγαλύτερο δισκο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com