22 Ιουν 2020

Δωρεάν για όλους το Injustice Gods Among Us Ultimate Edition




Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν φανατικό gamer από το να μαθαίνει ότι μπορεί να κατεβάσει δωρεάν έναν τίτλο και να τον κρατήσει για πάντα δικό του. Τα ευχάριστα νέα είναι λοιπόν ότι όλοι οι gamers μπορούν να κατεβάσουν εντελώς FREE το σούπερ πετυχημένο Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition για PS4, Xbox One και PC (μέσω Steam) και να το κρατήσουν για πάντα δικό τους!
Το πρώτο Injustice έκανε την εμφάνιση του το 2013 (το εξίσου πετυχημένο sequel του κυκλοφόρησε το 2017) και αμέσως κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των fans των fighting games, εξαιτίας του εντυπωσιακού roster μαχητών από το υπερηρωικό σύμπαν της DC.

 To Ultimate Edition του Injustice: Gods Among Us περιλαμβάνει όλα τα DLCs και προσφέρει το main roster μαζί με 6 επιπρόσθετους χαρακτήρες, παραπάνω από 30 skins και 60 S.T.A.R. Labs missions, πράγμα που σημαίνει ότι θα κατεβάσετε το πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο του γνωστού παιχνιδιού. To Injustice θα είναι δωρεάν μέχρι τις 25 Ιουνίου (για αυτό καλό είναι να βιαστείτε), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες του PlayStation 4 θα πρέπει να το κατεβάσουν από το PS  Store

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com