15 Ιαν 2020

Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του Final Fantasy 7 Remake



Όσοι περιμένετε με ανυπομονησία το άκρως αναμενόμενο Final Fantasy VII Remake θα χρειαστεί να κάνετε λίγη ακόμη υπομονή. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Square Enix, η επαναδημιουργημένη περιπέτεια του Cloud θα καθυστερήσει και από τις 3 Μαρτίου που ήταν η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της, θα μεταφερθεί για τις 10 Απριλίου του ίδιου έτους. Ο λόγος είναι πως η ομάδα θέλει το τελικό προϊόν να συμβαδίζει με το όραμά της και οι καταναλωτές να λάβουν το παιχνίδι που αξίζουν.

Tο Final Fantasy VII Remake κυκλοφορεί στις 10 Απριλίου 2020 μόνο στο PlayStation 4. Τον Μάρτιο του 2021, η χρονική αποκλειστικότητα του παιχνιδιού θα «σπάσει» πράγμα που σημαίνει πως θα διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες.

H επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας είναι η παρακάτω 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς περιμένουν το Final Fantasy VII Remake και συνεχίζουν να περιμένουν υπομονετικά για να ζήσουν αυτό που δουλεύουμε. Προκειμένου να διασφαλίσουμε πως το παιχνίδι συμβαδίζει με το όραμά μας και την ποιότητα που αξίζουν οι fan μας, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 10 Απριλίου 2020.

Πήραμε αυτή τη σκληρή απόφαση για να δώσουμε στους εαυτούς μας μερικές επιπλέον εβδομάδες για να «γυαλίσουμε» το παιχνίδι και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com