16 Δεκ 2019

Αυτά είναι τα νέα renders του PS5



Παρά την επαναλαμβανόμενη δημοσίευση φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, πατεντών και renders για το dev kit του PlayStation 5, θεωρείται δεδομένο ότι η μορφή της νέας παιχνιδοκονσόλας θα είναι εντελώς διαφορετική όταν θα είναι έτοιμη για να κυκλοφορήσει στα καταστήματα. Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει την ογκώδη κατασκευή με το χαρακτηριστικό V στο κέντρο για την καλύτερη δυνατή ψύξη, ωστόσο, σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα ορισμένα νέα renders που αλλάζουν ριζικά αυτήν την εικόνα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα νέα renders του PlayStation 5 απεικονίζουν μια πιο “ορθόδοξη” κονσόλα που θυμίζει περισσότερο τα PS4/PS4 Pro. Απλές γραμμές, αρκετοί “αεραγωγοί” για να ψύχεται απ’ όλες τις πλευρές και δυνατότητα να στέκεται οριζόντια ή κάθετα, όπως το νέο Xbox Series X που γνωρίσαμε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο από αυτά που βλέπουμε και θα περιμένουμε τη Sony να αποκαλύψει μέσα στις επόμενες εβδομάδες τουλάχιστον τον σχεδιασμό του PS5...Εσάς πως σας φαίνεται αυτός ο σχεδιασμός..;

3 σχόλια:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com