9 Δεκ 2019

Θα είναι αυτόνομο το χειριστήριο του PS5...;
Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαιώθηκε το project για το Playstation 5, η Sony κατέστησε σαφές πως θα δοθεί πολύ μεγάλη βαρύτητα στο νέο τηλεχειριστήριο και τις λειτουργίες του. Επίσημα έχει γίνει γνωστό μόνο ότι θα αντικαταστήσει το τράνταγμα με τεχνολογία απτικής ανάδρασης, αλλά έχουν έρθει στη δημοσιότητα κατοχυρωμένες πατέντες της εταιρείας που αφήνουν να εννοηθεί πως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα για την πρόσβαση στη game streaming υπηρεσία της Sony.

Τώρα, η ολλανδική ιστοσελίδα LetsGoDigital επιστρέφει με μια νέα πατέντα της Sony σχετικά με τηλεχειριστήριο που μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερες ανάγκες πλην του καθαρού gaming, όπως αναπαραγωγή μουσικής, πρόσβαση σε emails, πρόσβαση σε τηλεοπτικά προγράμματα και πρόσβαση σε γκαλερί. Δεν αποκλείεται αυτή η πατέντα να συνδέεται κάπως με την προηγούμενη για αυτόνομη χρήση του τηλεχειριστηρίου χωρίς να υπάρχει εξάρτηση από το PlayStation 5 του χρήστη, με κάποιου είδους ασύρματη σύνδεση σε άλλες συσκευές (π.χ. PC).
Oι εικόνες της πατέντας πιθανότατα δεν αφορούν το τελικό προϊόν, εάν και εφόσον γίνει ποτέ πραγματικότητα, αλλά χρησιμοποιούνται για να δείξουν τις λειτουργίες του τηλεχειριστηρίου. Σε αυτές βλέπουμε μια ορθογώνια κατασκευή που θυμίζει τηλεχειριστήριο του SNES και πέρα από τα κλασικά κουμπιά, στο hardware συμπεριλαμβάνεται γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, ηχείο και κεραία WiFi.

Όλες αυτές οι πατέντες που έρχονται στη δημοσιότητα κατά καιρούς, δεν είναι απαραίτητο ότι θα προχωρήσουν σε τελικά προϊόντα για τους καταναλωτές, αλλά μας δίνουν μια εικόνα για τις σκέψεις που έχει η Sony σχετικά με το τηλεχειριστήριο του PlayStation 5. Κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν, κάποιες άλλες όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com