17 Οκτ 2019

Το PS5 Θα Τρέχει τα Παιχνίδια Των PS1-PS2-PS3-PS4 Κανονικά



Επιτέλους και μια ακόμη σούπερ είδηση...Με το Playstation 5 θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια παλιότερων κονσολών της Sony (ps1 ps2 ps3 ps4) χωρίς να χρειάζεται τίποτα περισσότερο απ ο το να βάλουμε απλά το δισκάκι στην υποδοχή blu ray της νέας κονσόλας της Ιαπωνικής εταιρείας..!!!

Η αναφορά έρχεται από γνωστό insider, τον PSErebus, ο οποίος παροτρύνει τους gamers να μην πετάξουν - χαρίσουν - πουλήσουν τα παλιά τους παιχνίδια! Ο συγκεκριμένος έχει αποκαλύψει με εγκυρότητα πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II, επομένως, έχει καλό παρελθόν στις διαρροές.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Patrick Klepek της ιστοσελίδας Vice. Δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι όλα όσα έχει ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια για το PlayStation 5 από insiders, εστιάζουν ιδιαίτερα στο "παρελθόν" και είναι πεπεισμένος πως η Sony θα κάνει τη διαφορά.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του, το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμο την περίοδο των εορτών του 2020, δηλαδή μεταξύ Νοεβρίου και Δεκεμβρίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com