2 Ιουλ 2019

30 Ιουλίου το demo του PES 2020



Η Konami επιβεβαίωσε πως το demo του eFootball PES 2020 θα διατεθεί μέσα στις επόμενες μέρες και θα φέρει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Η δοκιμαστική έκδοση του νέου τίτλου έρχεται σε PC (Steam), PS4 και Xbox One στις 30 Ιουλίου και θα προσφέρει δυνατότητες για quick play και co-op για online αγώνες, καθώς και το Edit Mode. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα demo προσφέρει δυνατότητες επεξεργασίας και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να σχεδιάσουν τις εμφανίσεις τους, αλλά και να αλλάξουν τα πάντα στις ομάδες τους.

Μάλιστα, θα μπορούν να μεταφέρουν και αυτή τη δουλειά που θα κάνουν στην τελική έκδοση. Τα πρώτα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι πως η έκδοση θα είναι πιο εξελιγμένη από αυτή που παρουσιάστηκε στην E3 2019 και θα φέρει 14 ομάδες με όλες τις επίσημες άδειες.

Μάλιστα, η Konami αποκάλυψε τις 11 από αυτές που είναι οι: FC Barcelona, Arsenal FC, Palmeiras, Flamengo, Sao Paulo, Sport Club Corinthians Paulista, Vasco da Gama, Boca Juniors, River Plate, Universidad de Chile και Colo-Colo. Στο demo θα υπάρχουν ακόμη 3 στάδια για τους αγώνες. Υπενθυμίζεται πως το eFootball PES 2020 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com