12 Ιουν 2019

10 Σεπτεμβρίου το νέο PES 2020



Aλλάζει πρόσωπο η διάσημη ποδοσφαιρική σειρά Pro Evolution Soccer. Η Konami στο πλαίσιο της E3 2019 ανακοίνωσε πως τα PES από την σεζόν 2020 και έπειτα μετονομάζονται σε "eFootball PES" και αυτό διότι όπως προδίδει η νέα επωνυμία θα εστιάζει στα eSports.

Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα πρώτο trailer που παρουσιάζει τα βασικά νέα χαρακτηριστικά του eFootball PES 2020 και πρωταγωνιστεί ο Lionel Messi. Ο άσσος της Barcelona επιστρέφει στο εξώφυλλο και τη διαφημιστική καμπάνια του τίτλο της PES Productions, ενώ όπως δήλωσαν οι developers θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις στα εξώφυλλα.

Ο Messi και η παρέα των Blaugrana διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα gameplay χαρακτηριστικά, όπως νέες 1st Touch Techniques. To νέο σύστημα Finesse Dribble, που αναπτύχθηκε με τις οδηγίες του Andres Iniesta, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη των εν λόγω χαρακτηριστικών, λειτουργώντας ως σύμβουλος των developers

Με αυτό οι παίκτες θα βγάζουν την εκρηκτικότητα, την αθλητικότητα και την μαεστρία των κινήσεων τους, καθώς με τη χρήση και των δύο αναλογικών μοχλών θα εκτελείτε με ακρίβεια ντρίπλες. Επίσης, η Konami υπόσχεται βελτιωμένα Physics της μπάλας και βελτιωμένα σουτ ανάλογα με τις συνθήκες, το λεγόμενο Context Sensitive Kick-Accuracy, ενώ και ο οπτικός τομέας θα δεχθεί ένα απαραίτητο λίφτινγκ.

Ακόμη το λατρεμένο Master League έρχεται...Remastered. Γενικότερα θα είναι πλήρως ανανεωμένο με την προσθήκη των θρυλικών προπονητών όπως ο Diego Maradona, ο Zicko, ο αείμνηστος Johan Cruyff και πολλοί ακόμη, ενώ θα υπάρχουν διαδραστικοί διάλογοι που θα επηρεάζουν την πλοκή.

Ουσιαστικά, η Konami στοχεύει και εμπλουτίζει ακόμη παραπάνω στο χαρακτηριστικό όπου το FIFA εδώ και χρόνια δεν μπορεί να δώσει ένα ισάξιο σε βάθος manager mode.
Το eFootball PES 2020 θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου στα PC, PS4 και Xbox One.

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com