4 Δεκ 2018

Κρυφό μενού στο Playstation Classic...!!!



Το PlayStation Classic λανσαρίστηκε στις 3 Δεκεμβρίου 2018 και μέσα σε λίγες ώρες, χρήστες κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του emulator. Το επιπλέον που χρειάζεται είναι ένα πληκτρολόγιο με σύνδεση USB. Το συνδέετε στην κονσόλα και ενώ βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι, πατάτε το πλήκτρο ESC.

Στην πρώτη οθόνη θα βρείτε τις επιλογές Change CD Image, PCSX Menu και Exit. Επιλέγοντας PCSX Menu, αποκτάτε πρόσβαση στις εξής επιλογές: Resume game Save state Load state Reset game Load CD image Options Controls Cheats, Extra stuff Credits Exit Στα Options υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των ρυθμίσεων του “Frameskip”, που λέγεται ότι προκαλεί αρκετά προβλήματα. Επιπλέον υπάρχουν επιλογές για εμφάνιση των FPS, αλλαγή του region, BIOS/Plugins, αλλαγή του CPU load, SPU channels, απενεργοποίηση του περιορισμού των frames, XA decoding και CD audio.

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα που αναφέρεται ως “Speed hacks”, με την επισήμανση για βελτίωση της απόδοσης. Όσοι απόκτησαν πρόσβαση στις ρυθμίσεις του emulator, σημειώνουν ότι αυτό γίνεται με την ευθύνη των χρηστών, καθώς υπάρχει πάντοτε το ρίσκο η κονσόλα να καταστεί μη λειτουργική. Επιπλέον, φαίνεται ότι η όλη διαδικασία προχωράει με πληκτρολόγια της Logitec και της Corsair, με πολλούς να αναφέρουν ότι δεν υποστηρίζονται πολλά άλλα brands που δοκίμασαν.

             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com