9 Ιουλ 2018

Οδηγός για Offline Exploit στο PS4




Το Offline Exploit που θα περιγράψουμε γίνεται μία φορά και δε χρειάζεται να ξανασυνδέσουμε την κονσόλα μας στο ίντερνετ ποτέ ξανά για να τρέξουμε το jailbreak, ακόμα κι όταν κλείσουμε εντελώς το ps4. Ουσιαστικά αυτό που κάνει είναι να αποθηκεύει μόνιμα στο cache του internet browser του ps4 το jailbreak. Το μόνιμα είναι σχετικό, καθώς αν διαγράψουμε το cache από τα settings του browser το exploit χάνεται, οπότε θα πρέπει να επαναλάβουμε την διαδικασία. Υπάρχουν 3 τρόποι. Οι 2 πρώτοι χρειάζεται να είμαστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ, ενώ ο 3ος μπορεί να γίνει και offline.
Καταρχήν για ασφάλεια βεβαιωνόμαστε ότι στα settings έχουμε απενεργοποιήσει τα automatic updates.
1. Συνδεόμαστε στο ίντερνετ. Στο internet browser του ps4 βάζουμε το σύνδεσμο: https://renpdrm.customprotocol.com/PS4/505/
Η σελίδα θα αρχίσει να φορτώνει, θα μας βγάλει ενα μήνυμα όπου θα πατήσουμε ΟΚ και μετά ένα άλλο μήνυμα "Υou are all set". Αυτό ήταν. Αν κλείσουμε την κονσόλα, για να το ενεργοποιήσουμε ξανά θα τρέξουμε το internet browser. Με αυτό τον τρόπο έχουμε αποθηκεύσει μόνο το payload Hen.
2. Με τον 2ο τρόπο μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο cache και άλλα payloads. Συνδεόμαστε στο ίντερνετ. Στο internet browser του ps4 βάζουμε το σύνδεσμο: 108.61.128.158 ή 165.227.83.145 . Θα μας βγάλει μια σελίδα όπου θα διαλέξουμε το 5.05 exploit. Στην επόμενη σελίδα θα έχει κάποια payloads, όπου εμείς θα πατήσουμε το cache (κάτω αριστερά), θα αρχίσει να κάνει download και όταν ολοκληρωθεί θα βγάλει μήνυμα "cached susccesfully". Για να το ενεργοποιήσουμε ξανά τρέχουμε το internet browser, διαλέγουμε το 5.05 και μετά το payload που θέλουμε.
3. Με αυτόν το τρόπο μπορούμε να κάνουμε ένα δικό μας δίκτυο πχ. με ένα κινητό και να κάνουμε εγκατάσταση το jailbreak από το pc μας. Θα χρειαστούμε τη τελευταία έκδοση του ps4-exploit-host του al-azif για windows https://github.com/Al-Azif/ps4-exploit-host/releases και το πρόγραμμα python (γλώσσα προγραμματισμού) για windows πάλι. Αφού κάνουμε ένα δικό μας Mobile Hotspot ή Tethering (μπορεί να έχει λίγο διαφορετική ονομασία, ανάλογα το κινητό) συνδέουμε το pc και το ps4 στο hotspot (το password το βάζουμε εμείς ή δημιουργείται αυτόματα). Για το ps4 πάμε στο setup internet connection, use wifi, custom. Διάλεγουμε από την λίστα το όνομα του δικτύου μας και βάζουμε τον κωδικό που έχει το hotspot. Μετά στις επόμενες επιλογές πατάμε automatic, do not specify, automatic, automatic, do not use.
Κάνουμε εγκατάσταση το python στο pc μας και τρέχουμε το ps4-exploit-host.exe (εάν βγει παράθυρο ειδοποίησης από το firewall των windows θα πατήσουμε "επιτρέπεται"). Θα βγάλει ένα μικρό μαύρο παράθυρο όπου θα αναγράφει μια διεύθυνση πχ. 192.168.43.123 . Αυτή τη διεύθυνση θα τη βάλουμε στο browser του ps4 και η διαδικασία μετά είναι η ίδια όπως στον 2ο τρόπο. Δηλαδή διαλέγουμε το 5.05 exploit, πατάμε cache στην επόμενη σελίδα και κάνει το download.
*Εάν για κάποιο λόγο κολλήσει ο browser, πατήστε options στο χειριστήριο, close window, βγείτε από την εφαρμογή browser και ξαναδοκιμάστε.
Ευχαριστούμε τον χρήστη Tsam2 για την βοήθεια του με τον οδηγό..!!

2 σχόλια:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com