5 Ιουν 2018

Μίνι οδηγός για τα jailbroken παιχνίδια του PS4



Ένα πολύ καλό πρόγραμμα είναι του LMAN, που μπορείς να δεις αν είναι κατεστραμμένο το νόμιμα αγορασμένο παιχνίδι που έχει μετατραπεί σε pkg ,και αν είναι fake η official, το κατεβάζουμε από εδώ... https://sites.google.com/site/theleecherman/ps4pkgviewer στο τέλος τις σελίδας του.

Το κάνουμε αποσυμπίεση και τρέχουμε το PS4PKGViewer..Τα windows θα μας προειδοποιήσουν ότι είναι ένα άγνωστο πρόγραμμα κλπ κλπ, το προσπερνάμε και πατάμε.. file>open βρίσκουμε το .pkg το περνάμε στο πρόγραμμα και μας λέει όλα τα info του παιχνιδιού http://prntscr.com/jqla4u
αν είναι κατεστραμμένο θα μας το βγάλει έτσι http://prntscr.com/jqlavi και όπως βλέπετε αυτό είναι official pkg που δεν πρόκειται να παίξει..

Επιπρόσθετα μπορούμε ακόμα να κάνουμε merge αν το παιχνίδι είναι σε πολλά κομμάτια..αλλα εδώ έχουμε ένα πρόβλημα για την ώρα...Πολλοί κατεβάζουν τις επίσημες λιανικές PKG από τους διακομιστές της Sony και αναρωτιούνται γιατί αυτοί είναι κλειδωμένοι σε ένα 5.05 PS4 που έχει ενεργοποιημένη την HEN. Πρέπει να καταλάβετε ότι το Retail PKG χρειάζεται μια μοναδική άδεια (rif), για να παρακάμψετε την άδεια χρήσης που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε ένα ψεύτικο PKG που έχει ψεύτικο rif παρόμοιο με το PKG. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας και μην κατεβάζετε χωριστά πακέτα από urls όπως αυτή:

gs2.ww.prod.dl.playstation.net/gs2/appkgo/prod/CUSA00411_00/7/...

EP1004-CUSA00411_00-GTAVDIGITALDOWNL _0 .pkg
EP1004-CUSA00411_00-GTAVDIGITALDOWNL _1 .pkg

Τα FAKE PKG είναι πάντα ένα αρχείο .pkg και έχουν επισημανθεί όπως: EP9000-CUSA01113_00-GRAVITYRUSHHDEU1 -A0100-V0100 .pkg

Ευχαριστούμε τον psyxasthenis για τη μέγιστη συμβολή του στη δημιουργία του οδηγού..!!

34 σχόλια:

  1. Μερικές φορές είναι πολλά μικρά συμπιεσμένα αρχεία νομίζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από που μπορούμε να κατεβάσουμε fake pikgs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κανένας ποιο payload φορτονουμε με την εφαρμογή ps4 serve 3 για να παίξουμε τα παιχνίδια;; μου βγάζει το debug settings αλλά τα παιχνίδια δεν τρέχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπααα ούτε με το hen ούτε με το mira ούτε και με τα 2 μαζί βγάζει το debug settings αλλά τα παιχνίδια τίποτα ενώ με online exploil τρέχουν κανονικά... :(

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα,ξέρει καποιος πως μπορώ να διαγράψω αρχείο pkg από την κονσόλα που το έκανα εγκαταση αλλά δεν το βλέπει,διότι με τρωει πολύ αποθηκευτικό χώρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας στο εικονίδιο του παιχνιδιού πατάς (start) και μετά (delete).
      Αν δεν εμφανίζεται το παιχνίδι μπες με το ftp-payload-vtx μπες με κάποια ftp εφαρμογή στη διεύθυνση:
      /user/app/
      Εκεί είναι όλα τα παιχνιδια διέγραψε αυτό που δεν δουλεύει.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Dimos, ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις αν μπορω να τρέξω κάποιο παιχνίδι ενώ το έχω σε εξωτερικό δίσκο,διοτι γεμισε ο δισκος του ps4. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  5. Γεια σας παιδια βρηκα αυτο κατα ποσο θεωρειται αξιοπιστο http://ps4portal.net/ps4-jailbreak-official-cfw/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά μήπως έχει κανένας το God of war (cusa07410) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γνωρίζει κανείς τι έπαθε το psxhax?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το έκλεισε η $ony. Θα επανέλθουν ομως. Άγνωστο πότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δικό της ήταν;
    Δεν έβλεπα κάτι παράνομο εκεί μέσα, εκτός αν το jailbreak ειναι παράνομο και πάμε όλοι μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει βρει κανένας στα γνωστά site το μεταγλώττισμενο god of war? Πρέπει να είναι το CUSA07411. Αν ειναι αυτό έχει ελληνική μεταγλώττιση, γνωρίζουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτή είναι η ελληνική έκδοση.
      Μόλις το βρήκα και θα το δοκιμάσω μέσα στην εμερα για επιβεβαίωση

      Διαγραφή
    2. Ναι το δοκίμασα και παίζει κανονικά με ελληνική γλώσσα.
      Αρχικά είχα ενοικίαση το παιχνίδι οπότε ήμουν σίγουρος ότι ήταν η έκδοση cusa07411 απλά ηθελή να δοκιμάσω αν αυτό που βρήκα ηταν οντως αυτη η έκδοση.

      Διαγραφή
    3. Σε ποιο site βρηκες την ελληνικη εκδοση?

      Διαγραφή
    4. Είναι ξένο και τα λινκ ειναι rapidgator αν θυμάμαι σωστά

      Διαγραφή
    5. Θα έγραφα που αλλά νομίζω δεν επιτρέπεται:(

      Διαγραφή
    6. Αν γίνεται να βάλεις το link η έστω pm?

      Διαγραφή
    7. Καλησπέρα παιδιά. Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα πμ για το gow. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    8. Καλησπέρα παιδιά κι εγω το θελω τοlink για το cusa07411 αν γινεται με ενα πμ.Ευχαριστω

      Διαγραφή
  11. Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει dump από δισκάκι σε σκληρό;
    Εγώ δοκίμασα δύο παιχνίδια αλλά δεν μου κάνει dump τον φάκελο patch οπότε μετά δεν μπορώ να κάνω το pkg γιαιγ βγάζει σφαλμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοιπόν τα 2 πρώτα που δοκίμασα και παρόλο που έκανα σωστά όλη τη διαδικασία μου έβγαζε σφάλμα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης. Επειδή το έψαξα λίγο, μάλλον έφταιγε ο σκληρός, κι έβαλα έναν usb 3.0 που είχα και πέρασα 7-8 δισκάκια χωρίς κανένα σφάλμα. Σήμερα όμως προσπαθώ να περάσω το last of us remaster από δισκάκι και ότι και να κάνω μου δίνει πάλι σφάλμα. Θα κάνω αργότερα και μια δοκιμή χωρίς να περάσω το update μήπως φταίει. Ακόμα κ με διαφορετικο orbis.gen. πάντως είχα πρόβλημα οπότε μάλλον δε φταίει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν κάνει dump το patch οπότε δεν μπορεί μετά να ξεκινηξεκ η μετατροπή του pkg.
    Δεν μου βγάζει σφάλμα κατά το dump στην κονσόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα στο last of us έφταιγε το update που είχα βάλει χειροκίνητα. Λοιπόν όσον αφορά το dump έκανε αρχικά το config αρχείο το οποίο βάζεις χύμα στο σκληρο/flashaki το dump.cfg κι άνοιξε το με text editor και βάλτο στο (3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα έχω δοκιμάσει.
    Έχω βάλει και τις επιλογές αλλά δεν αλλάζει κάτι.
    Το dump το ολοκληρώνει κανονικά αλλά ο φάκελος patch είναι άδειος οπότε εκεί ξεκιναει το πρόβλημα.
    Προσπάθησα να κάνω χειροκίνητα update μήπως φταίει αυτο αλλά δεν μπορώ να το κάνω αναβάθμιση, βγάζει σφάλμα και μάλλον είναι επειδή θέλει νεότερο firmware

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταρχήν αν δεν έχεις κανει update στο game ο φακελος patch θα είναι άδειος. Αυτό όμως δεν σε ενδιαφέρει τόσο όσο ο φακελος app που είναι το παιχνίδι. Αυτός τι σου βγάζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο φανταστηκα και εγω γιαυτο ειχε κατεβασει 2 διαφορετικα update για το παιχνιδι αλλα οταν πηγαινα να τα κανω εγκατασταση εβγαζαν σφαλμα, οταν εψαξα να βρω τον λογο ειδα οτι το update ελεγε οτι ηθελε firmware 5.53 αλλα δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο σιγουρα κλπ.
    Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα update απο καπου αλλου παρα μονο απο το orbismodding ή το ps4database που ειναι σχεδον το ιδιο.
    Αν λοιπον ειναι απαραιτητο να γινει αναβαθμιση τοτε μαλλον δεν μπορεις να φτιαξεις pkg με αυτο τον τροπο οποιο παιχιδι θες απο dvd.
    Εγω οπως ειπα δοκιμασα 2 παιχνιδια οπου το ενα απο αυτα ηταν το god of war και δεν μου κανει dump τον φακελο patch οποτε στο προγραμμα gengp4 δημιουργω μονο ενα αρχειο απο τον φακελο (app) του παιχνιδιου.
    Το δευτερο βημα που χρησιμοποιεις το προγραμμα orbis-pub-gen απο τον φακελο Fake_PKG_Tools που φορτωνεις τα προηγουμενα αρχεια οταν παταω λοιπον να φορτωσω το αρχειο του παιχνιδιου που ειναι πχ CUSA07411-app.gp4 το επιλεγει και μετα πρεπει να πατησεις το κουμπι build για να ξεκινησει την μετατροπη.
    Εκει λοιπον εχω προβλημα γιατι δεν ξεκιναει και βγαζει σφαλμα, files does not exist (param.sfo).
    Υπαρχει λοιπον καποιος εναλλακτικος τροπος ή αλλη ρυθμιση που παρακαμπτεις τον φακελο patch κλπ κλπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com