27 Φεβ 2018

UPDATED: Kernel Exploit για το 4.55 PS4 Firmware



Η PS4 Jailbreak σκηνή έχει πάρει φωτιά αφού ο γνωστός σε όλους μας quertyoruiop κυκλοφόρησε kernel exploit για το 4.55 official firmware της Sony ανοίγοντας το δρόμο για να δούμε κάποιο jailbreak και σε μεγαλύτερο από 4.05. Το συγκεκριμένο exploit λειτουργεί όπως είπαμε σε , μέχρι 4.55 firmware αλλά υπάρχει ένα μικρό αλλά, χρειάζεται ένα σημείο...εισαγωγής που υπάρχει στο 4.07 Webkit exploit..! Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν 4.06 - 4.07 στην κονσόλα τους θα δούνε σύντομα jailbreak ενώ όσοι είναι σε 4.55 θα πρέπει να περιμένουν λιγάκι ακόμα αλλά η σκηνή είναι σε καλό δρόμο και γίνοται βήματα..Μείνετε στο Psjailbreak.gr γιατί τα καλύτερα έρχονται..!

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι χάκερς έχουν πάρει φωτιά..Πριν από λίγο έγινε διαθέσιμο και ένα webkit exploit που είναι συμβατό με 5.01 official firmware και μάλιστα υπάρχουν αναφορές και για συμβατότητα για 5.05 η ακόμα και 5.50 beta 3...Μείνετε συντονισμένοι οι εξελίξεις τρέχουν και φαίνεται φως στον ορίζοντα για όσους έχουν αναβαθμίσει σε νεότερα firmware

15 σχόλια:

  1. Ξέρουμε τα slim ps4 με τι firmware βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είμαι σε 4.73, αξίζει να πάω σε 5.01 ή να μείνω εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα δεν καίγεσαι για ονλινε μείνε εκεί που είσαι ποτέ δεν ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε έκδοση 1.01 μπορεις να το πουλήσεις σε μένα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μολις αγόρασα ενα pro και έχει 4.70 να περιμενω λετε;τι θα κανατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα εγω να την πω την κακία μου; Μ'αρεσει που σε ενα σαιτ του εξωτερικού (psx-place αν δε κανω λαθος) ελεγε ενας moderator οτι το hack σε 4.05 ειναι ψιλοαχρηστο, γιατι ειναι χαμηλο fw κτλ.(κ καλα ρε γιγαντα καπως δε πρεπει να γινει η αρχη;).Ψιλοαχρηστο ε; Παρε τωρα σε 4.55 κ 5.01 και αντε γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κι εμείς το λεμε
      Ότι το 4.05 άχρηστο είναι τι να το κανείς να παίζεις παιχνίδια 3 χρόνων; Με 10 ευρώ τα αγοράζεις 😉 τώρα το 4.55 και 5.01 είναι σημαντικά και είναι κάτι διαφορετικό όποτε ναι τώρα ελπίζουμε σε κάτι ακόμα πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα απο αυτη την αποψη ναι. Αλλα πρεπει να βρεθει ενα entry point για να προχωρησει το πραμα. Τωρα εγινε απο χαμηλο fw ok.Αλλα απτα χαμηλα πας στα ψηλα, οπως κ εγινε ;)

      Διαγραφή
  7. Αύγουστος 2010. To playstation 3 έχει ήδη 4 χρόνια παρουσίας αλλά οι πωλήσεις πάνε κατά διαόλου. Ξαφνικά εμφανίζεται το ps jailbreak dongle. Μέχρι το Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου οι πωλήσεις χτυπάνε κόκκινο.
    Ιανουάριος 2018. Το xbox φαίνεται να παίρνει τα πάνω του (ιδίως λόγω xbox one Χ)και η πλάστιγγα των πωλήσεων αρχίζει να αλλάζει για τα καλά κατεύθυνση. Τζουπ.. εμφανίζεται το 4.05 που είχε πρωτοπαρουσιαστεί από κάτι κινέζους πριν από 1,5 περίπου χρόνο αλλά είχαν πει πως δεν πρόκειται να το δώσουν για λόγους τιμής και καλά.
    Επίσης: P3 3.55 - Ps4 4.55. Τυχαίο?
    Τα συμπεράσματα δικά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για 5.05 ηδη υπαρχει webkit exploit κ kernel exploit. το webkit το εχω δοκιμασει. Kernel exploit δεν εχει δημοσιευτει ακομη. Η θεωρια μου ειναι οτι οι hackers ασχολουνται με νεες εκδοσεις για να βρουν τα κενα ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com