16 Φεβ 2018

Λίγα λόγια για το jailbreak του Playstation 4



Επειδή υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με το jailbreaking του Playstation 4 σε αυτήν εδώ την ανάρτηση θα σας πούμε μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.Καταρχήν το για να μπορέσετε να κάνετε jailbreak την κονσόλα σας πρέπει να έχετε 4.05 official firmware και οι συγκεκριμένες κονσόλες είναι δυσεύρετες..Απο τη στιγμή που θα βρείτε μια τέτοια και θα την κάνετε jailbreak θα μπορείτε να την παραμετροποιήσετε όπως θέλετε βάζοντας custom themes θα έχετε πρόσβαση στα debug settings μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως ftp server αλλά και να παίξετε PS2 isos...Τώρα θα μου πείτε ποια η χρησιμότητα όλων αυτών των χαρακτηριστικών αφού και με το αγαπημένο μας PS3 μπορούσαμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα....Ας πάμε λιγάκι στο κυρίως θέμα όσο αφορά το jailbreak...Μπορούμε να παίξουμε τα νόμιμα back up των αγαπημένων μας παιχνιδιών..; H απάντηση είναι ναι αρκεί να χρειάζονται 4.05 firmware για να τρέξουν με τον πιο δυνατό τίτλο τη δεδομένη στιγμή το Uncharted 4...Όπως καταλαβαίνει κάποιος το jailbreak του PS4 τη δεδομένη στιγμή δεν έχει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό οπότε είμαστε εν αναμονή εξελίξεων

16 σχόλια:

  1. Ακούγεται ότι έχουν καταφέρει να τρέξουν και νεότερα games όπως το Horizon,αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι το Horizon Zero Dawn παίζει κανονικά,μόλις το ξεκίνησα.Άνοιξε ο δρόμος,περιμένουμε και πιο νέα games.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με ρώσικο audio και αγγλικούς υπότιλους,δεν έχει σημασία τόσο αυτό,σημασία έχει ότι το παιχνίδι χρειάζεται 4.07 και το έκαναν να τρέξει σε 4.05.

      Διαγραφή
    2. Ναι και εγω το δωκιμασα. όπως ειπε και nik pap ερχουντε καινουργια παιχνιδια. μετα το 4.05

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν για να λεμε τα πράγματα πιο σωστά και επειδή εδώ διασταυρωνουμε πάντα το οτιδήποτε η ρωσική έκδοση του παιχνιδιού σύμφωνα με μαρτυρίες ήθελε 4.05 και όχι μεγαλύτερο firmware.Ηταν όντως απορίας αξιον πως δεν είχε βγει η us και eu έκδοση μέχρι τώρα αν ήταν όντως σωστό όλο αυτό

      Διαγραφή
    4. Δλδ ήθελε 4.05 και όχι 4.07 αυτό θέλεις να πεις; Στο psxhax λένε ότι ζητάει 4.07 κανονικά το παιχνίδι. Εγώ δεν ξέρω δεν δοκίμασα.

      Διαγραφή
    5. Η ρωσική έκδοση έτσι λένε ότι χρειαζόταν 4.05...λογικό μου κάνει αλλιώς γιατί να μην έχει βγει αγγλική

      Διαγραφή
    6. Να σε ρωτησω κονσολα σε 1,05 γινεται jailbreak?

      Διαγραφή
    7. ειμαι προνομιουχος με λιγα λογια

      Διαγραφή
  3. Εχω ακρη για ps4 με χαμηλο firmware καινουργια οποιος θελει μου λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω εχω τρια κοματια σε χαμιλο firmware. adalberthfulop@gmail.com
      εαν καποιος ενδυαφερεται αςμου στειλει.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά αξιόπιστο είναι και το site και αυτός που το έχει φτιάξει.Εμένα φίλος μου το σύστησε που είχε αγοράσει.Μετά πήρα και γώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. το email για οποιον θελει περισσοτερες πληροφορειες rougijohn@hotmail.com

      Διαγραφή
    4. Παιδιά εγω ενδιαφέρομαι, που μπορω να βρω;; Υπάρχει περίπτωση και για προ;;

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com