18 Ιαν 2018

Κυκλοφόρησε το PS4HEN: Homebrew ENabler για PS4 με 4.05 Firmware



Τις τελευταίες μέρες γίνονται γρήγορα και σταθερά βήματα στην PS4 Hacking σκηνή με τελευταία εξέλιξη την κυκλοφορία του PS4HEN που είναι Homebrew Enabler..! Για να ενεργοποιήσετε το Playstation σας που έχει 4.05 firmware και να τρέχει payload πρέπει να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό που υπάρχει εδώ ( σας προτείνουμε τη μέθοδο με το Easy PS4 Exploit Hosting Tool. Αφού ενεργοποιήσετε την κονσόλα σας με το payload φορτώστε το PS4HEN που θα το βρείτε εδώ. Ακολούθως βάλτε το homebrew σας για παράδειγμα αυτό εδώ σε ένα usb stick και απενεργοποιήστε το internet.Εγκαταστήστε το πακέτο μέσω του package installer και τρέξτε το homebrew σαν οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.Κανένας δυστυχώς moderator δε διαθέτει κονσόλα Playstation 4 με 4.05 firmware οπότε αν κάποιος διαθέτει και έχει μπει στη διαδικασία αυτή περιμένουμε να μας δώσει feedback να μοιραστούμε και με τα υπόλοιπα μέλη του site

14 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Έχω παραμείνει εδώ και καιρό στην 4.55 αναμένοντας κάποια εξέλιξη. Θέλω να αγοράσω το PES 2018 και δεν το έχω κάνει επειδή δεν ξέρω τι f/w απαιτείται.
    1. Με την 4.55 θα παίξει ή θα θέλει αναβάθμιση; (Δεν με ενδιαφέρει το online)
    2. Αξίζει να περιμένω κι άλλο ή όλες οι εξελίξεις από εδώ και πέρα θα είναι για την 4.05 και στο τέλος θα πρέπει να κάνουμε downgrade σε αυτήν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον, αλλά μας βλέπω να οδηγούμαστε σε νέα αγορά ps4 που θα έχει χαμηλότερο firmware.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eho ps4 4.05 fw ke 100÷ dulevi to ps4hen. Eho kani install games tis morfis pkg k dulevoun katevasmena apo pshax.com !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου ανεβάσω τα σχόλια σου; 😝 τι έλεγες πριν κανένα μήνα;

      Διαγραφή
    2. Lol. Fenete oti i ps4 scene dn itan toso xalia oso nomiza. Anw to ps4hen ine typou henkaku se psvita. As elpisouke pos sintoma tha gini kati analogo tou Enzo ke gia ps4 :)))

      Διαγραφή
    3. emena mou bgazei sfalma otan kano install to pkg tou paixnidiou. mouxefevgei kati. mporei kapoios na voitisi?

      Διαγραφή
    4. an ine pkg p vgike prin apo to ps4hen theli na to kanis sign gia 4.05fw .des to fakepkg generator. !!!

      Διαγραφή
  4. καλησπέρα ξέρει κανείς που θα βρω ps4 pro με χαμηλό filmware?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com