24 Ιαν 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας του God Of War για PS4



Η Sony ανακοίνωσε επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War, του πλέον αναμενόμενου τίτλου της για το PlayStation 4. Έτσι, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η ιαπωνική εταιρεία σημειώνει πως ο νέος τίτλος με πρωταγωνιστή τον Kratos θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 20 Απριλίου. Υπενθυμίζεται πως το God of War θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας με ελληνικό εξώφυλλο, μεταγλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους και μενού.
Τι ισχύει τώρα για τις συλλεκτικές και τις προπαραγγελίες; Η Sony ανακοίνωσε πως θα προσφέρει 3 legendary shields skins για τον Kratos σε όσους κάνουν προ-παραγγελία οποιαδήποτε έκδοση, καθώς και ένα Luck of Ages XP Boost, που προσθέτει +10 Luck και έχει 1 Enchantment Slot. Το Luck επηρεάζει το XP που μαζεύει ο παίκτης, το Hacksilver gain και ενισχύει τη δυνατότητα να γίνουν trigger Perks. Από πλευράς συλλεκτικών, ανακοινώθηκαν οι εξής:

Collector’s Edition Περιλαμβάνει ένα άγαλμα 9’’ με τον Kratos και τον Atreus, ένα cloth map, ένα art piece, το Huldra Bros carvnings pack, μια λιθογραφία, θήκη steelbook και έξτρα περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή.

Limited Edition Περιλαμβάνει το παιχνίδι σε θήκη steelbook και ένα artbook της Dark Horse, καθώς και έξτρα περιεχόμενο σε ψηφιακή μορφή

Digital Edition Περιλαμβάνει το παιχνίδι σε ψηφιακή μορφή, ένα ψηφιακό artbook της Dark Horse, ένα ψηφιακό comic book της Dark Horse, ένα Dynamic Theme, το Vow Armour Set και την Exile’s Guardian Shield.

Πηγή: enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com