1 Δεκ 2017

O multiMAN v04.82.00 έφτασε..!



Το περιμέναμε πως και πως και ναι μόλις έφτασε...Η νέα έκδοση του πολυαγαπημένου μας manager του Multiman είναι εδώ και είναι συμβατή με τα 4.82 custom firmware..! Μπορείτε να τον κατεβάσετε από το link που σας δίνουμε παρακάτω και να τον κάνετε εγκατάσταση μέσω install package files. Όσοι δεν είχατε ξανά custom firmware δείτε λιγάκι το βίντεο που σας δίνουμε για να πάρετε μια ιδέα τι εστί Multiman


                

 Download Link multiMAN v04.82.00

7 σχόλια:

  1. Ανυπομονούμε πως και πως να βγει και κάνα fan control για το 4.82!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νεος multiMAN !!Προχθες νεος webMAN ...νεο cfw !!! Τι στιγμες ξανα ζω παναθεμα με !!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα σε ολους!! μου χαρισαν ενα ps3 fat CECHG04 με soft.version 4.82.θελω να κανω jailbrake για να κατεβαζω να παιζω κανα παιχνιδι. ξερω οτι μπορει να φαω ban αλλα δεν παιζω online παιχνιδια σε ομαδες και τετοια. εχω μερικες ερωτησεις...update στην κονσολα δεν θα ξανακανω για ευνοητους λογους...μπορω να εχω ανοιχτο το wifi για τα update των παιχνιδιων 'η υπαρχει και εκει κινδυνος για ban ? ποιο jailbrake μου προτινεται? απο που μπορω να το κατεβασω? ευχαριστω για την οποιαδηποτε βοηθεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα η ανάρτηση είναι άσχετη με αυτά που ρωτάς πρώτον και δεύτερον υπάρχει φόρμα
      Επικοινωνίας με τους moderator.επισης υπάρχει αναλυτικός οδηγός για jailbreak επίσης αρκεί να μπεις από το pc και να ψάξεις λίγο μπροστά είναι όλα :)

      Διαγραφή
    2. σε ευχαριστω για την ενημερωση και συγνωμη που εγραψα εδω απλα στο blog που γραφει για το jailbrake δεν δουλευουν τα σχολια απο κατω για να το γραψω εκει. μπηκα και σημερα και ακομα δεν δουλευουν.

      Διαγραφή
    3. Όπως γράψαμε και πιο πάνω...υπάρχει email και φόρμα επικοινωνίας :)

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com