20 Οκτ 2017

4.06 Kernel Exploit για το PS4...Έρχεται jailbreak γι αυτό το Firmware..!



Έντονη κινητικότητα παρατηρείτε τις τελευταίες μέρες στο θέμα του PS4 Jailbreak με διάφορους χάκερ να προσπαθούν να βρούν exploit προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν και να δώσουν ένα jailbreak της κονσόλας.Πριν από λίγες ώρες ο Fail0verFlow μοιράστηκε με όλους εμάς ένα tweet στο οποίο δείχνει ότι βρέθηκε Kernel Exploit στο firmware 4.06 και κάτω πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα jailbreak για αυτά τα firmware.Εσείς που έχετε χαμηλό firmware μένετε εκεί αναμένοντας τις εξελίξεις και μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ..Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε στο Psjailbreak.gr γιατί αναμένεται ο χειμώνας να είναι καυτός για το Playstation 4

6 σχόλια:

  1. Από την μάνα του με τι firmware έρχεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μία ούτε στην πρίζα δεν έχει μπει από τό κουτί.λογικα 1.5x θα είναι...
    Εν αναμονή λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.50 απο ps4 pro, λες να υπαρχει ελπιδα στο μελλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην Ps4 scene,τις τελευταίες ώρες ασκείτε τρομερή πίεση στον Flat_z να δημοσιέυσει τον τρόπο εγκατάστασης των custom pkgs και τον ίδιο να απαντά οτι καποιοί άλλοι εκτός απο αυτόν ελπίζει να το υλοποιήσουν όταν το δημοσιέυσει.Αρκετοί ps4 hackers πλέον κάνουν update τις κονσόλες τους στο 4.55 fw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα αυτά μπορεί να ξεκινάνε από την Sony. Να είναι όλα ψέματα για να πουλάνε τής παλιές κονσόλες. Που δεν της πέρνεις κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com