13 Σεπ 2017

To Psjailbreak.gr στην eGaming στην 82η ΔΕΘ



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Psjailbreak.gr βρέθηκε στο περίπτερο του eGaming στην 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που ζεί πραγματικά μεγάλες στιγμές...Το eGAMING λοιπόν  επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στο περίπτερο δεκαεπτά από τις 9 εώς τις 17 Σεπτεμβρίου  με άπειρες εκδηλώσεις θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ! Χoρηγός επικοινωνίας για τη φετινή χρονιά είναι ο Plus Radio 102.6..



Μερικά από τα hightlights της έκθεσης

Τελικοί League of Legends του The League

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός cosplay στην Ελλάδα

Ακυκλοφόρητα παιχνίδια από της Ubisoft, Nintendo και Sony

Η νέα κονσόλα της Microsoft XBOX ONE X διαθέσιμη για δοκιμή πριν την κυκλοφορία της

Αποκτήστε το δικο σας 3D Avatar από τον ΓΕΡΜΑΝΟ

Ζήστε την εμπειρία Augmented Reality από τη Samsung


Ας δούμε λιγάκι τώρα τα πράγματα πιο αναλυτικά: Το περίπτερο είναι πιο <<γεμάτο>> από κάθε άλλη φορά και πολύς κόσμος όλων των ηλικιών το επισκέπτεται καθημερινά αφού πέρα από τις gaming δραστηριότητες μπορει κάποιος να αποκτήσει το δικό του 3D Avatar από τον Γερμανό η ακόμα και να ζήσει την εμπειρία Augmented Reality.


Στο καθαρά gaming κομμάτι της έκθεσης δεσπόζει το booth της Ubisoft εκεί όπου μπορείτε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με τη νέα κονσόλα της Microsoft το Xbox One X και να παίξετε το πολυαναμενόμενο Assassins Creed Origins σε 4Κ...Το παιχνίδι πραγματικά είναι χάρμα οφθαλμών και έτσι πήραμε ένα μικρό δείγμα του τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα του Αμερικανικού κολοσσού.Δυστυχώς κάποιο βίντεο δε μας επιτράπηκε να τραβήξουμε αλλά μπορείτε να πάρετε ένα μικρό δείγμα από τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο.





Στη συνέχεια δοκιμάσαμε το Middle Earth Shadow Of War σε Xbox One σε ένα πολύ ωραίο booth στο οποίο υπάρχουν και ηθοποιοί ντυμένοι ανάλογα με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού το Gran Turismo Sport στο χώρο του Playstation τα NBA 2K18 αλλά και το Marvel vs Capcom 2.







Ευτυχώς πήγαμε σχετικά νωρίς και δεν είχε τόσο κόσμο και μπορέσαμε να τραβήξουμε αρκετό υλικό που συμπληρώνει το άρθρο μας.Ευχαριστούμε τον κ.Ανδρέα Δερδεμέζη για την όποια διευκόλυνση μας παρείχε για τη δημιουργία του άρθρου





Δείτε και βίντεο απο την eGaming 

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com