27 Ιουν 2017

PS5: Η Πρώτη αναφορά της Sony στη μελλοντική της κονσόλα



Φήμες για τη συνέχεια της γραμμής κονσολών της PlayStation υπάρχουν εδώ και καιρό, όμως όλα ακούγονται διαφορετικά, όταν έρχονται κατευθείαν από την ίδια την εταιρεία, πόσο μάλλον από τον ίδιο της τον πρόεδρο.

Ο Shawn Layden σε μια συνέντευξη του στο γερμανικό site Golem.de, αποκάλυψε, πως η εταιρεία έχει ήδη στα χέρια της μια πρώτη έκδοση του PlayStation 5, ή όπως αυτό θα λέγεται.
Αρχικά, ο Layden αρνείται κατηγορηματικά την κυκλοφορία οποιουδήποτε παιχνιδιού αποκλειστικού για τα PS4 Pro, ενώ στην ερώτηση "Εάν το PS4 Pro αποτελεί την είσοδο σε μια νέα εποχή, όπου θα βλέπουμε πλέον ανανεωμένες εκδόσεις αντί για την προετοιμασία μιας νέων γενιών κονσολών", απάντησε, "Για πρώτη φορά στην ιστορία μας φέραμε μια τέτοια καινοτομία εντός του κύκλου ζωής μιας κονσόλας μας".

"Αυτό σημαίνει, ότι έχετε αυτήν τη στιγμή στα χέρια σας μια αληθινή έκδοση του PS5; Πότε θα γίνει η αποκάλυψη του;", όπου και ο Layden απαντά ευθέως "Ναι, θα γίνει και αυτό κάποτε".

Αναμενόμενο είναι να έχουμε ακόμη ερωτηματικά, όμως η ξεκάθαρη θετική απάντηση της Sony στην ερώτηση, εάν υπάρχει το PlayStation 5 αναμένεται να προκαλέσει ακόμη πιο έντονα κύματα φημολογίας ειδικά με το Xbox One X να απέχει μερικούς μήνες μακριά από τα ράφια των καταστημάτων η διαδικασία κυκλοφορίας μιας νέας κονσόλας από τον Ιαπωνικό κολοσσό μπορεί να επισπευσθεί

H φωτογραφία είναι concept art και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com