8 Μαΐ 2017

Πληροφορίες για το νέο Assassins Creed..!



Πλησιάζουμε στην Ε3 και στην ώρα αποκάλυψης του νέου Assassin’s Creed και ολοένα και περισσότερες φήμες έρχονται στην επιφάνεια. Η νεότερη από αυτές έχουν πηγή την ιστοσελίδα WWG, όπου και αναφέρεται πως σύμφωνα με πηγές της το νέο game που γνωρίζαμε ως Assassin’s Creed: Empire θα κυκλοφορήσει τελικά με την ονομασία Assassin’s Creed: Origins. Ο νέος τίτλος θα αποκαλυφθεί πλήρως στην έκθεση του Los Angeles, θα κυκλοφορήσει το φετινό φθινόπωρο, θα έχει δύο κεντρικούς χαρακτήρες (έναν αρσενικό και ένα θηλυκό) και θα ταξιδεύει τον παίκτη στην Αρχαία Αίγυπτο.

Το σύστημα προόδου του χαρακτήρα θα θυμίζει σύμφωνα με το άρθρο του WWG αυτό το Elder Scrolls V: Skyrim, το gameplay θα εστιάζει περισσότερο στην εξερεύνηση και θα προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία σε σχέση με τα games της σειράς που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Ο τίτλος παρουσιάζεται ως ο μεγαλύτερος της σειράς και θα περιλαμβάνει και ναυμαχίες, με τους παίκτες να μπορούν να ταξιδεύουν αρκετά μακριά από την Αίγυπτο (χρησιμοποιώντας πλοίο) εντός της Μεσογείου και να φτάνουν έως και την Ελλάδα.

Η Ubisoft έχει προγραμματίσει press conference στην Ε3 για την Δευτέρα 12 Ιουνίου και μέχρι τότε αναμένουμε θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com