9 Μαΐ 2017

Ανακοινώθηκε το 2K18



H 2K ανακοίνωσε τον παίκτη που θα κοσμεί το εξώφυλλο του NBA 2K18 Legend Edition. Φέτος σειρά έχει ο Shaquille O’ Neal. Οι συστάσεις είναι περιττές για τον “αγαθό” γίγαντα του NBA, οπότε περνάμε στα περιεχόμενα των συγκεκριμένων εκδόσεων. Όσοι προβούν σε προ-παραγγελία της έκδοσης retail θα λάβουν κάποια “καλούδια” που δεν θα υπάρχουν στην ψηφιακή έκδοση του τίτλου όπως μια συλλεκτική αφίσα του Shaq, 5 Panini trading cards και αποκλειστικά stickers.

H ψηφιακή έκδοση θα περιλαμβάνει 100,000 Virtual Currency, 20 Weekly MyTeam Packs, Shaq in-game items και αρκετά ακόμα έξτρα. Επιπλέον, θα υπάρχει και η NBA 2K18 Legend Edition Gold, που όσοι παίκτες την προ-παραγγείλουν θα λάβουν 250,000 Virtual Currency, 40 Weekly MyTeam Packs, Shaq-in games items και πολλά ακόμα.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch και PC, ενώ οι τιμές της Legend Edition για PS4, Xbox One και PC τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή θα είναι στα 99,99 ευρώ, με την Gold Edition να ανέρχεται στα 149,99 και να διατίθεται μόνο ψηφιακά.

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com