22 Δεκ 2016

Διαγωνισμός για συλλεκτικό PS4 από τη Sony



Η ελληνική ομάδα του PlayStation διοργανώνει άλλον ένα μεγάλο διαγωνισμό για τους fans της, προσφέροντας μία συλλεκτική έκδοση του PS4 και συγκεκριμένα ένα από τα 20th Anniversary Limited Edition που έχουν έρθει στη χώρα μας. Το εν λόγω δώρο είναι το βασικό του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού που «τρέχει» και θα δοθεί στον μεγάλο τυχερό μαζί με μια ετήσια συνδρομή PlayStation Plus, το Uncharted 4: A Thief’s End, το No Man’s Sky, ένα συλλεκτικό hoodie Uncharted 4, ένα T-Shirt Uncharted 4 και ένα συλλεκτικό μπρελόκ PlayStation.

Άλλοι 4 τυχεροί θα κερδίσουν από μία τρίμηνη συνδρομή PlayStation Plus, από ένα αντίτυπο του Uncharted 4, από ένα αντίτυπο του No Man’s Sky, από ένα συλλεκτικό hoodie Uncharted 4, από ένα συλλεκτικό T-Shirt Uncharted 4 και από ένα συλλεκτικό μπρελόκ PlayStation. Για να λάβετε συμμετοχή δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ (από browser) ή εδώ (από κινητό). Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δώρα εδώ

3 σχόλια:

  1. Και σε ρωταει διαφορα περι PS4 !! Και εμεις που δεν εχουμε που να γνωριζουμε κυρ δασκαλε sony ??!! Σαν τεστ γυμνασιου μοιαζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα τα κρισημα ερωτηματα.. Γκουγκλ ιζ γιορ φρεντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com