23 Νοε 2016

Το 4.81 Ermak86 Custom Firmware θα είναι το τελευταίο Ελληνικό Custom Firmware



Εδώ και αρκετά χρόνια το Psjailbreak.gr σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις όσο αφορά το jailbreaking συσκευών Playstation,περνώντας τα χρόνια εξελιχθήκαμε κι εμείς μαζί σας, κυκλοφορήσαμε πολλά εργαλεία σε αποκλειστικότητα (ελληνικά custom firmware, patches για το PES, fan control, xmb lock κτλ) αλλά και αναλυτικούς οδηγούς σχεδόν για τα πάντα... Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας πάνω απ όλα και θα είμαστε εδώ και στη νέα εποχή με απώτερο σκοπό το jailbreaking του PS4...

Τώρα θα μου πείτε προς τι όλη αυτή η εισαγωγή....Το 4.81 Ermak86 Cobra Custom Firmware θα είναι το τελευταίο Ελληνικό Custom Firmware από εμάς αφού ο Ermak86 η αλλιώς Γιώργος σταματάει την δημιουργία τους για το PS3 με στόχο βέβαια τη μετάβαση στην επόμενη γενιά το PS4...! Η παρέα μας παραμένει εδώ σταθερά και οι admin και moderators είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια κι ελπίζουμε σύντομα να σας έχουμε νεότερα όσο αφορά το jailbreaking του Playstation 4..!

14 σχόλια:

  1. ευχαριστουμε για ολλα .περιμενουμε για το PS4....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε για ολα οσα μας εδωσες φιλε γιωργο....μας εσωσες απο πολλα εξοδα σε παιχνιδια...ευχαμαι γρηγορα να τα καταφερεις και με το πσ4....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oτι και να κανεις, οσο και να προσπαθησεις ...πρωταθλημα δεν θα δεις ποτέ. ΖΕΛΑΚΟOOO !!!!!!!!!! Αρα με λιγα λογια θα εχουμε νεο ERMAK CFW PS4 οταν ερθει η ωρα !!! Δεν σταματαει ο Γιωργαρος !! Εκτος και αν τα μπουκαλια ουισκι γινουνε 5-6 !!!!! <3 <3 <3 !!!!!! Η PS3 Jailbreak σκηνη σε ευχαριστει θερμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για την προσπάθεια Ermak86 πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστούμε παιδιά! Λόγω υποχρεώσεων χανόμαστε αλλά να ξέρετε πως επισκεπτόμαστε η σελίδα σε καθημερινή βάση, και γουστάρουμε πολύ όταν διαβάζουμε καινούργια σας άρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστουμε για ολα παιδες! αντε να παιρνει σειρα το PS4....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά ευχαριστώ στον Ermak86 και στη σελίδα! Για να πάρουμε και κανένα tip... σε ποιό firmware να μείνουμε στο PS4 (πιο συγκεκριμένα στο PS4 PRO) για να έχουμε πιθανότητες για jailbreak???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Κωστα είναι αφελής η ερώτηση σου....Δεν έχουμε κάποιο κληρονομικο χάρισμα δυστυχως :p

      Διαγραφή
    2. Έλεγα μήπως έχετε! χαχαχα Βασικά έλεγα μήπως έχει ακουστεί κάτι, μήπως υπάρχει καμιά φήμη...

      Διαγραφή
    3. Ε με τις φήμες δε μπορείς να βασίζεσαι ;)

      Διαγραφή
  8. Το 4.81 Ermak86 Cobra Custom Firmware δεν παίζει psp ps2 PSX ISO υπάρχει πρόβλημα σοβαρό το τέσταρα σε slim ps3. Έβαλα ξανά την RUBG 4.80.1 SUPER !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com