21 Οκτ 2016

To World of Final Fantasy έχει 3.61 firmware αλλά λειτουργεί με το HENkaku



Εσείς που έχετε PSVita με 3.60 firmware εγκατεστημένο το HenKaku και θέλετε να παίξετε το World of Final Fantasy σας ενημερώνουμε πως γίνεται...! Παρ όλο που το παιχνίδι έρχεται με 3.61 firmware αν την ώρα που σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε πατήσετε τον κύκλο θα τρέξει χωρίς κανένα πρόβλημα.Αν θέλετε βέβαια να κάνετε εγκατάσταση κάποια DLC κτλ η αναβάθμιση είναι μονόδρομος όπως επίσης αν θέλετε και τα υπόλοιπα voice acting πρέπει να πάτε υποχρεωτικά σε 3.61.Επίσης αν έχετε παίξει το demo στο PS4 μπορείτε να μεταφέρετε το cross save και στο φορητό σύστημα της Sony.Φυσικά όλα αυτά σας τα αναφέρουμε σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε το παιχνίδι και να το παίξετε στο PSVita χωρίς να χάσετε τις homebrew δυνατότητες που σας δίνει το HenKaku και OXI το PSVita δε τρέχει ακόμα back up παιχνιδιών

31 σχόλια:

  1. Παιζει πλεον και παιχνιδια περα απο emulators η μονο αυτο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <>
    mv79 - Για ψαξτο καλυτερα το θεμα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επιτρέπονται αλλά τα site δεν φαίνονται πολύ σόι ;) εφόσον δεν έχει ανεβεί κάτι σε πιο έγκυρα δύσκολα να τα πιστέψουμε

      Διαγραφή
    2. OK τα διεγραψα.
      mv79 - πιστεψετο...αυτο που λεει ο pa1oalto εχει δικιο.

      Διαγραφή
  3. Μια χαρά τρέχει αντίγραφα εδω και δύο μήνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλο homebrew άλλο αντίγραφα ρε παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξέρουμε τι λέμε μη λέμε βλακείες......Να προσέχετε τι διαβάζετε και πού....

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν η ημιμάθεια είναι στην Ελλάδα μάστιγα.. Παρακολουθώ τη σκηνή εξ αρχής και δηλώνω υπεύθυνα ότι ο οποιαδήποτε με 3.60 αυτη τη στιγμή μπορεί να ριπαρει και να τρέξει αντίγραφα εμπορικών τίτλων, κάτι που ισχύει εδώ δύο μήνες, τελεία!

      Διαγραφή
    3. Άντε καλά...έχεις δίκιο αφού είσαι ειδικός τότε δε μπορούμε να πούμε
      Κάτι...

      http://wololo.net/playing-game-backups-on-the-ps-vita/

      Διαγραφή
    4. Trollάριστα από το ίδιο το wololo....

      Διαγραφή
    5. Δεν είμαι κανένας ειδικός απλά δεν μπορεις να αμφισβητήσεις ούτε να κριτικάρεις όντας αδαης, υπάρχουν νήματα και οδηγοί στο reddit, θα προσπαθήσω να ανεβάσω και δω καμια φωτογραφία και απο το δικό μου σύστημα...

      Διαγραφή
    6. Χωρις πλακα πάντως αν ισχύει κατι τέτοιο 100% εχει δοκιμαστεί απο σένα κανονικα περιμένουμε οδηγό και screenshot η ακομα και video tutorial και θα ανέβει κανονικα (δεν υπάρχει τίποτα στα αξιόπιστα site πάντως)

      Διαγραφή
  5. Pa1oalto το Αδαης προς τον mv79 είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτο από μέρους σου!όταν μάλιστα σας ενημερώνει από τα πρόταση βήματα των jailbreak της psvita σκηνής και της ps3 σκηνής.το μόνο που έχεις να κάνεις για να αποδείξεις τα λεγόμενα σου είναι να ανεβάσεις το tut με το δικό σου σύστημα να έχει ότι λέει το tut.δεν υπάρχει λόγος παρεξιγησεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αδαής εχει να κάνει με την άγνοια ως προς τα βήματα της πσβιτα σκηνής και την επιμονή ως προς τ αντίθετο. Και ναι εδω και δύο μήνες μπορω και τρέχω αντίγραφα με patches και dlcs χωρίς πρόβλημα. Αν ενόχλησε τόσο πολυ το επίθετο, το παίρνω πίσω, δεν ηταν επί ου προσωπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν η αλληλουχία είναι αφού έχουμε εγκαταστήσει τα henkaku και maidumptool, στέλνουμε μέσω του ftp του vitashell το ριπαρισμένο παιχνίδι απο τον υπολογιστή μας στο psvita στο ux0:/ mai/. Με το που τελειώσει η διαδικασία εγκαθιστούμε το παιχνίδι κατευθείαν με το maidumptool, εχω φωτό απο το σύστημα μου αλλά δε ξερω πως ν ανεβάσω εδώ. Υπάρχουν έτοιμα dumps παιχνιδιών στο διαδίκτυο (πάνω απο 300) . Τα αρχεία .vpk θεωρούνται πλέον απαρχαιωμένα και μη πρακτικά , εκτός κι αν έχουμε 16 ή 32 gb κάρτα μνήμης.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγκατασταση vpk

    Μέθοδος 1:
    Αντιγράψτε το αρχείο "vpk" με το προγραμμα MolecularShell (ή VitaShell) στο κατάλογο ux0 του PS VITA
    μέσω του διακομιστή FTP και FileZilla από τον υπολογιστή σας.
    Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το VPK από το ίδιο μενού.

    Μέθοδος 2:
    Αλλάξτε το αρχείο "vpk" σε "mp4", στη συνέχεια, αντιγράψτε το αρχείο από το pc
    στο PS VITA με το QCMA σαν να ήταν ένα βίντεο.
    Ανοιξτε από PS VITA το προγραμμα VitaShell βρείτε το αρχείο στο ux0/video και
    αλλάξτε παλι το αρχείο από "mp4" σε "vpk" και εγκαταστήστε το game.


    Ο δέυτερος τρόπος είναι πιό γρήγορος.
    Δοκιμασμένοι και η δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε τα .vkp πλέον ειναι παρωχημένα, η σωστή μέθοδος ριπαρισματος και εγκατάστασης ειναι πλέον μέσω maidunptool. Τα .vkp χρησιμεύουν μονο για homebrew εφαρμογές, οχι για εμπορικούς τίτλους...

      Διαγραφή
    2. Για ριπάρισμα χρησιμοποίησα το Vitamin 2.0 σε Games που έχω.
      Το maidunptool δεν το ξέρω αλλά θα το κοιτάξω.

      Διαγραφή
    3. Vitamin 2.0 η το maidunptool Τι διαφορά έχουν????

      Διαγραφή
    4. Με το βιταμιν δημιουργείς αρχεία .vpk με το maidump ριπαρεις σε μορφή φακελων και υποφακελων και στέλνεις ππλυ πιο ευκολα από ftp και πολυ πιο εξελιγμένο προγραμμα σε θέματα ριπ και εγκατάστασης.

      Διαγραφή
  9. ok pa1oalto σε ευχαριστώ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σαι καλά φίλε, συν τοις αλλοις να ξερεις ότι η ανάπτυξη του βιταμιν έχει σταματήσει εδω και καιρό, ο διαδοχος ειναι το maidump.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και βεβαια από χθες έχουμε την αναβάθμιση και μετεξέλιξη του henkaku, έστω και σε beta μορφή, καθώς και την πρώτη προσπάθεια για Ps vita cfw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω ένα ps vita 2000 pch-2016 σε 3.61 firmware γίνεται κάτι;
    Μπορεί να γίνει downgrade?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δυστυχώς όχι, μπορεί να γινει υποβάθμιση με αλλαγή μητρικής άλλα σε συμφέρει καλύτερα ν αγοράσεις κάποιο μεταχειρισμένο με 3.60 ή πιο κάτω.

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com