4 Απρ 2016

Νέες φήμες για το PS4K



Χωρίς αυτή τη φορά να είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, έχουμε νέες...φήμες-πληροφορίες για το επερχόμενο PS4.5.Στην νέα αυτή κονσόλα θα υπάρχει 4K Blu-ray player και τα παιχνίδια θα γίνονται upscale σε 4K, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα επερχόμενα games θα κυκλοφορούν με υποστήριξη native 4K. Ακόμη, υπάρχουν developers που ήδη έχουν αρχίσει την ανάπτυξη τίτλων (που θα υποστηρίζουν τις δυνατότητες του PS4K) που ναι μεν θα είναι διαθέσιμα και για το PS4, αλλά με σημαντικές «θυσίες» στις επιδόσεις, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο χρήστης του NeoGAF απ όπου μας έρχονται οι πληροφορίες.

 Οι τίτλοι που κυκλοφορούν ήδη για το PS4 δεν θα έχουν κάποια διαφορά στη νέα έκδοση, εκτός και αν οι developers αποφασίσουν να διαθέσουν patch που θα βελτιώνει το game. Τέλος, ο OsirisBlack σημειώνει ότι υπάρχουν πολλοί τίτλοι που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί με το PS4K, ωστόσο αυτοί που του κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι οι παρακάτω

- EVE: Valkyrie (PlayStation VR) - Robinson: The Journey (PlayStation VR) - Gran Turismo Sport (PS4, PlayStation VR) - Deep Down (PS4) - GOW4 (PS4) 

3 σχόλια:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com