7 Απρ 2016

Ως τριλογία επιστρέφει το Final Fantasy VII..!



Όσοι προμηθεύτηκαν την πρόσφατη, ψηφιακή έκδοση του Game Informer, διαπίστωσαν πως, εκτός από το μεγάλο αφιέρωμα στο επερχόμενο Final Fantasy XV - το πλέον πρόσφατο παιχνίδι του franchise - υπήρχαν και μερικά νέα για το remake του Final Fantasy VII, ενός εκ των κλασσικών τίτλων του αγαπημένου JRPG franchise, το οποίο θα επιστρέψει ανανεωμένο. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι η επιστροφή του Cloud θα σηματοδοτηθεί από ένα παιχνίδι το οποίο θα χωρίζεται σε ξεχωριστά επεισόδια, πιθανότατα μικρού μήκους. Φαίνεται, όμως, πως η Square Enix και η ομάδα ανάπτυξής του έχουν διαφορετικά σχέδια, καθώς τα "επεισόδια" φαίνεται πως στην πραγματικότητα είναι τρία διαφορετικά παιχνίδια, με διάρκεια πάνω από 30 ώρες έκαστο.

Αυτό από μόνο του σημαίνει πως η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον πρωτότυπο τίτλο, το οποίο επίσης σημαίνει πως θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές και προσθήκες, τόσο στο gameplay και το συνολικό περιεχόμενο του παιχνιδιού, όσο και στην ίδια την ιστορία. Επίσης, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, οι αλλαγές που θα γίνουν θα έχουν γνώμονα την ικανοποίηση των οπαδών του αρχικού παιχνιδιού αλλά και της σειράς γενικότερα, ενώ τονίζεται πως ο κύκλος ανάπτυξης του τίτλου είναι αρκετά μικρότερος σε σχέση με το Final Fantasy XV.

Για την ώρα δεν έχουμε κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας του πρώτου επεισοδίου-παιχνιδιού, ενώ το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για την πιο πρόσφατη οικιακή κονσόλα της Sony. Ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα στη φετινή Ε3.

Πηγή: Gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com