7 Μαρ 2016

Καθυστερεί κι άλλο η κυκλοφορία του Uncharted 4



Tο πολυαναμενόμενο Uncharted 4: A Thief's End θα κυκλοφορήσει στην αγορά μερικές εβδομάδες αργότερα από την προηγούμενη, προγραμματισμένη ημερομηνία διάθεσής του, στις 27 Απριλίου. Πρόκειται για μια ακόμα μετάθεση κυκλοφορίας για το παιχνίδι, το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί για διάθεση εντός 2015, ενώ σύμφωνα με την πληροφόρηση από τον Shawn Layden η παραγωγή του τίτλου θα ολοκληρωθεί εντός Μαρτίου.

Παρ' όλα αυτά, επιλέχθηκε η αλλαγή στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όλων των παικτών στο Uncharted 4 από την πρώτη ημέρα διάθεσης, ενώ αποτελεί πεποίθηση εκ μέρους Sony πως η αναμονή των παικτών θα ανταμειφθεί με έναν καταπληκτικό τίτλο.

Nα θυμίσουμε πως το τέταρτο κεφάλαιο των περιπετειών του δημοφιλή κυνηγού θησαυρών Nathan Drake πρόκειται να αποτελέσει τον επίλογο της δικής του ιστορίας, ενώ στην τελευταία του περιπέτεια θα έχει συνοδοιπόρο αυτή την φορά τον αδερφό του Sam, σε ένα ταξίδι σε όλη την υφήλιο. Το Uncharted 4: A Thief's End είναι πλέον προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην αγορά σε όλο τον κόσμο, αποκλειστικά για PlayStation 4, στις 10 Μαΐου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com