29 Μαρ 2016

Συνεχίζετε η έντονη φημολογία για το PS4.5Φαίνεται πως οι φήμες για την νέα, πιο ισχυρή έκδοση του PlayStation 4 δεν θα μας αφήσουν να ηρεμήσουμε μέχρι την Ε3. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από Μέσα του εξωτερικού, η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το PlayStation 4.5 ή PlayStation 4K πριν την κυκλοφορία του PlayStation VR, που έχει οριστεί για τον Οκτώβριο. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί είτε στην Ε3, είτε σε μία από τις επόμενες μεγάλες εκθέσεις όπως η Gamescom, το Paris Games Week και το Tokyo Game Show.

Σημειώνεται πως το…νέο PlayStation 4 εικάζεται πως θα μπορεί να προσφέρει gaming περιεχόμενο σε ανάλυση 4K, ενώ η παραγωγή του θα γίνεται παράλληλα με αυτή της κλασικής έκδοσης. Αναμένουμε περισσότερα όσο περνούν οι μέρες

Πηγή: enternity.gr

2 σχόλια:

  1. Έχω ήδη αγοράσει το ps4 και αισθάνομαι μια μικρή προδοσία εκ μέρους της sony....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τα χω πάρει κρανιοεγκεφαλικά.Μ'αρέσει που τα Χριστούγεννα έψαξα αν θα χει 4Κ gaming μελλοντικά.Κ αφού σιγουρεύτηκα το πήρα.Βέβαια ας περιμένουμε πρώτα τι θα βγει και να κρίνουμε, γιατί πολλά λένε και μετά περιμένεις update για αυτά που υποσχέθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com