16 Μαρ 2016

Έρχεται το Playstation VR



Η Sony αποφάσισε να δώσει τελικά παραπάνω πληροφορίες για το πότε θα κυκλοφορήσει το PlayStation VR, πόσο θα μας στοιχίσει και άλλα πολλά. Η συσκευή αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο, χωρίς να έχουμε ακόμα απόλυτα συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Η τιμή του ορίζεται στα 399 ευρώ και σε αυτή δεν περιλαμβάνονται τα PlayStation Move και PlayStation Camera. Οι 2 οθόνες εντός της κάσκας διαθέτουν ανάλυση 960x1080 έκαστη.

Μέχρι το τέλος του έτους ο στόχος είναι να υπάρχουν 50 ολοκληρωμένοι τίτλοι, με συνολικά 200 να βρίσκονται σε ανάπτυξη. Ένας εξ αυτών είναι το Playroom VR που θα προσφέρεται ως δωρεάν download για όλους. Πάνω από 230 developers και publishers εργάζονται αυτή τη στιγμή πάνω σε VR software και συνολικά σε πάνω από 160 games. Στα 50 παιχνίδια που αναμένονται μέχρι το τέλος της χρονιάς συμπεριλαμβάνονται τα Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood και PlayStation VR WORLDS (SCE WWS).

Πέραν αυτού θα υπάρχει δυνατότητα για προβολή φωτογραφιών και videos στην “κάσκα” (μέσω media viewer app) ενώ για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και το Cinematic mode. Αυτό σας επιτρέπει να παίξετε “κανονικά” PS4 games ή να παρακολουθήσετε Netflix στο PlayStation VR σε μια μεγάλη εικονική οθόνη με τρία διαφορετικά επίπεδα zoom. Τέλος ανακοινώθηκε πως οι Sony, LucasFilm και Electronic Arts συνεργάζονται για να φέρουν ένα νέο Star Wars Battlefront game αποκλειστικά στο PlayStation VR, αν και για αυτό θα χρειαστεί να περιμένουμε μερικούς μήνες για περισσότερες πληροφορίες.

Στο πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνονται: VR headset × 1 Processor unit × 1 VR headset connection cable × 1 HDMI cable × 1 USB cable × 1 Stereo headphones × 1 AC power cord × 1 AC adaptor × 1


Στη χώρα μας είναι ακόμα άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει αλλά αν αναλογιστούμε πως και το PS4 είχε καθυστερήσει τότε λογικά θα έχουμε καθυστέρηση και για το VR

Πηγή:enternity.gr

1 σχόλιο:

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com