29 Φεβ 2016

Στις 2/3 το Heavy Rain & Beyond PS4 Collection



Το πακέτο Heavy Rain & Beyond Two Souls είναι μία ακόμη κυκλοφορία για τους κατόχους PlayStation 4 και έρχεται μέσα στο μήνα. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες gamers θα μπορέσουν να το βρουν στα καταστήματα της χώρας μας από τις 2/3 και σε προτεινόμενη τιμή λιανικής κοντά στα €40. Πολλοί φίλοι και αναγνώστες του Enternity έχουν κάνει σχετική ερώτηση για το αν το πακέτο θα περιλαμβάνει και τα δύο games με ελληνικούς υπότιτλους, αν δηλαδή η Sony ακολούθησε και εδώ την ίδια τακτική με αυτή στη συλλογή Uncharted: The Nathan Drake Collection. H απάντηση υπάρχει και είναι απλή: όχι.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει μεν το Beyond: Two Souls με ελληνικούς υπότιτλους, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το Heavy Rain, το οποίο θα υπάρχει με τις default γλώσσες που κυκλοφορεί και σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Πηγή: enternity.gr

4 σχόλια:

  1. Μακαρι να παρω και εγω PS4 !!! Πολυ θα ηθελα να παιξω χιλιοπαιγμενα παιχνιδια σε αναλυση PS4 !! Παιχνιδια που τα ξερουμε απ' εξω, απλα με καλυτερη αναλυση !!! Αντε να βγουν και τα old Tomb Raider, Driver, Metal Gear, Resident Evil κτλ για PS4 !!! Θα ηθελα επισης και Booble booble, Shinoby, Duble Dragon, Pac Man και ολα αυτα σε αναλυση PS4 !!! Πολυ προχω η $ony !!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δώσε Νίκο χαχα! Πάντως χτύπησαν την νοσταλγία μου κι έχω ήδη αγοράσει για ps4, το double dragon που παίζαμε στα arcades. Σήμερα είδα ανέβηκε και το double dragon II

      Διαγραφή
  2. και να τα εδιναν 10-15 ευρω λες δε γ*μεις...ακου 40 ευρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com