27 Ιαν 2016

Καλωσήρθες Sony Interactive Entertainment



Από την ερχόμενη άνοιξη η Sony Computer Entertainment περνάει πλέον σε μια καινούργια εποχή. Σύμφωνα με μια ανακοίνωση από την ιαπωνική εταιρεία, από την 1η Απριλίου 2016, το κομμάτι της Sony το οποίο ήταν υπεύθυνο για τις κονσόλες PlayStation και τα παιχνίδια αυτών θα συμπτυχθεί με την Sony Network Entertainment International LLC, ούτως ώστε να σχηματιστεί μια νέα εταιρεία με ονομασία Sony Interactive Entertainment LLC. Η βάση της SIE θα βρίσκεται στην California των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ενώ η εν λόγω εταιρεία θα καταπιάνεται με hardware, software, περιεχόμενο και δικτυακές υπηρεσίες. Όπως αναγράφεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου, στόχος της SIE είναι περαιτέρω ανάπτυξη του PlayStation brand, ενώ επικεφαλής της νεοσύστατης εταιρείας θα είναι ο Andrew House, νυν πρόεδρος και CEO της SCE.

Με βάση τα λεγόμενα από τον Jim Ryan, πρόεδρο και CEO της SCEE, του ευρωπαϊκού τμήματος της SCE, σε μια ενημέρωση στο PlayStation Blog, ο σχηματισμός της SIE θα συντελέσει στην ενίσχυση του PlayStation brand, με μεγαλύτερη πλέον έμφαση στην δημιουργία πρωτοποριακών πλατφόρμων όπως τα PlayStation 4 και PlayStation VR, καθώς και στην ανάπτυξη ποιοτικών τίτλων από τις ομάδες των Worldwide Studios, αλλά και σε καινοτόμες δικτυακές υπηρεσίες όπως το PlayStation Vue. Επιπλέον, σύμφωνα με τον μελλοντικό υπεύθυνο στο Global Sales and Marketing κομμάτι της SIE, η σύσταση της νέας εταιρείας δηλώνει την ανανέωση της δέσμευσης, εκ μέρους Sony, για να καταστήσει το PlayStation το καλύτερο μέρος για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η Sony Computer Entertainment ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1993, πριν από το λανσάρισμα στην αγορά της πρώτης κονσόλας της εταιρείας, του αρχικού PlayStation, ενώ έκτοτε ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη του brand και την δημιουργία των κονσολών που ακολούθησαν στα επόμενα χρόνια, οικιακών και φορητών. Από την άλλη, η SNEI συστάθηκε τον Απρίλιο του 2010 και ήταν υπεύθυνη για το PlayStation Network και το PlayStation Store, καθώς και για τις συναφείς υπηρεσίες, όπως το PlayStation Plus. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της νεοσύστατης εταιρείας, η οποία πλέον περιβάλει υπό την σκέπη της καθετί σχετικό με τον κόσμο του PlayStation

Πηγή:Gameover.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com