4 Ιαν 2016

Αποκλειστικότητες του PS4 για το 2016



Σκέφτεστε μήπως να κάνετε δικό σας το PS4 αλλά δε το έχετε αποφασίσει ακόμα; Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα 20 αποκλειστικά για την κονσόλα της παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2016 με μπροστάρηδες τα Horizon Zero Dawn και Uncharted 4.Δείτε το παρακάτω και το hype πραγματικά χτυπάει κόκκινο

              

4 σχόλια:

  1. "Αποκλειστικοτητες" ? Καζο κανεις εεε PS4ακια !! Δεν εμεινε και τιποτα για ps3. Κατι ψευτο remaster και +3 παιδικες @@ριες μονο !!! ΛΙΩΣΤΕ τυχεροι PS4κιδες !!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα γεια σου Νίκο! Έλα ρε σιγά τους ps4κηδες... Με 70 ευρώ το παιχνίδι σου λέω εγώ λιώσιμο. Τουλάχιστον μετά από ένα εξάμηνο από την κυκλοφορία τους και σε καλή πτώση τιμής!
    Εγώ φαντάσου τώρα πήρα το Shadow of mordor GOTY edition, το οποίο είναι παιχνιδάρα. Όντως περιμένω κι εγώ το Uncharted 4, και σημαντική μείωση τιμής στα υποδέλοιπα παιχνίδια.
    Καλή συνέχεια και καλή χρονιά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalhmera spirosvii den einai toso tragika ta pragmata sto ps4 psaxthri 8elei.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδες συμφωνω με τον andreas69....και εγω οταν πρωτοπηρα το ps4 σκεφτομουν το πως θα αποκτησω παιχνιδια λογω της πολυ υψηλης τιμης....απλα ψαξιμο θελει....να εχετε στο μυαλο σας και τα μεταχειρισμενα..εγω με αυτα παιζω μπαλα μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com