5 Δεκ 2015

Playstation Experience 2015



Το Playstation Experience ολοκληρώθηκε και πραγματικά μας έδωσε απίστευτο υλικό! Ξεκινώντας βλέπουμε το ολοκαίνουργιο βίντεο του Uncharted 4 που δείχνει εκπληκτικό ενώ στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 20 χρόνια του PlayStation την επιστροφή 8 κλασικών τίτλων της προ-προηγούμενης γενιάς. Συγκεκριμένα, 8 PS2 games που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη δεύτερη κονσόλα οικιακής ψυχαγωγίας της ιαπωνικής εταιρείας θα βρίσκονται από σήμερα στα ψηφιακά ράφια του PlayStation Store για αγορά.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να αγοράσουν τα: Dark Cloud (SCE World (SCE Worldwide Studios), Grand Theft Auto 3 (Rockstar Games), Grand Theft Auto: San Andreas (Rockstar Games), Grand Theft Auto: Vice City (Rockstar Games), Rogue Galaxy (SCE Worldwide Studios), The Mark of Kri (SCE Worldwide Studios), War of the Monsters (SCE Worldwide Studios) και Twisted Metal: Black (SCE Worldwide Studios).Σίγουρα είχαμε και άλλε σημαντικές ανακοινώσεις αλλά την καλύτερη την αφήσαμε για το τέλος...

Η Sony ξεκίνησε την Press Conference του PlayStation Experience 2015 με τον καλύτερο τρόπο, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ingame δράση από το remake του Final Fantasy VII που έρχεται για το PS4. Ο Cloud παρουσιάστηκε τόσο στο κομμάτι της εξερεύνησης του κόσμου και της πλοήγησης, όσο και της μάχης. Το voice acting και το κομμάτι του battle system έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο video, ενώ ο Yoshinori Kitase ανέβηκε στη σκηνή και δήλωσε πως αυτά που είδαμε ήταν μόνο ένα δείγμα του τι έρχεται σε αυτό το game για τους fans του PlayStation.




1 σχόλιο:

  1. Καλά περιμένω πως και πως το Final Fantasy VII Remake. Το έλιωνα πριν 15 χρόνια κι ήλπιζα όπως και πολλοί άλλοι μήπως βγει κάτι παρόμοιο. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή και να βγει αντάξιο των προσδοκιών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com