21 Νοε 2015

Δωρεάν το Euro στο PES 2016



Σε μια σημαντική ανακοίνωση προέβη η Konami και αφορά το Pro Evolution Soccer 2016..!! Το επερχόμενο περιεχόμενο για το παιχνίδι, το οποίο σχετίζεται με το Euro 2016, θα προσφερθεί σε όλους τους αγοραστές του παιχνιδιού άνευ αντιτίμου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Konami. Το εν λόγω υλικό, που αφορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου - το οποίο θα λάβει χώρα στην Γαλλία το επόμενο καλοκαίρι - και για το οποίο τα δικαιώματα εξασφαλίστηκαν από την ιαπωνική εταιρεία το περασμένο καλοκαίρι, θα γίνει διαθέσιμο δωρεάν μέσω ενός Data Pack, στις αρχές του 2016, με βάση την ενημέρωση της Konami. Με αυτό τον τρόπο, η ιαπωνική εταιρεία επιθυμεί να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που στηρίζει την δημοφιλή ποδοσφαιρική της σειρά, παρά τα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν προσφάτως.

Να θυμίσουμε, πως με το πρώτο Data Pack για τον τίτλο, το οποίο κυκλοφόρησε στο τέλος Οκτωβρίου, υλοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές μεταγραφές, όχι όμως στο σύνολό τους, κάτι που οδήγησε την Konami και την ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, PES Productions, σε απολογία, μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Το επόμενο Data Pack για τον τίτλο θα διατεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την ενημέρωση της ιαπωνικής εταιρείας. Είναι - αν μη τι άλλο - θετικό πως η Konami δείχνει σημάδια μεταμέλειας με την κίνηση αυτή, προσφέροντας χωρίς αντίτιμο το περιεχόμενο για το Euro 2016 στους κατόχους του Pro Evolution Soccer 2016, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 17 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One.

2 σχόλια:

  1. Είμαι μεγάλος fan το προ όμως δεν γίνεται να κρυφτουμε πίσω από το δάχτυλο μας και να μην αναγνωρίσουμε τον ερασιτεχνισμό της ΚΟΝΑΜΙ. Ανεπίτρεπτο να φτιάχνει το gameplay και να μην έχει όλα τα γήπεδα που είχε μέχρι και το προ 2013. Άλλωστε τα γήπεδα κάνουν την διαφορά. Δε είναι ωραίο να παίζεις μάστερ λιγκ και οι μισές ομάδες που και καλά παίζεις εκτός έδρας να έχουν το ιδιο γήπεδο.

    Υ.Γ (περιμένω σαν τρελός το patch με το ελληνικό πρωτάθλημα για το ps3. Ελπίζω ο village336 να το ολοκληρώνει όπου να'ναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε φιλε Συμφωνω. Το γηπεδο κανει ολη την διαφορα. Μακαρι να βγει για το ps3 ελληνικο patch με προταθλημα-γηπεδα κτλπ

      Διαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com