12 Οκτ 2015

Διαθέσιμο το PSNOW στη Μ.Βρετανία



Η συνδρομητική υπηρεσία game-streaming PlayStation Now λανσαρίστηκε στη Μ. Βρετανία με τιμή £12.99 ανά μήνα. Για την ώρα, είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 παιχνίδια του PlayStation 3, για streaming σε PlayStation 4, PlayStation 3 και PS Vita. Εναλλακτικά, οι παίκτες μπορούν να ενοικιάζουν τους τίτλους έναντι £2,99 ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δοκιμής της υπηρεσίας για μία εβδομάδα.
Ακόμα, κάνοντας sign-in στο PlayStation Now το πρώτο πράγμα που γίνεται είναι η δοκιμή της σύνδεσής σας στο internet για να επιβεβαιωθεί εάν μπορεί να υποστηρίξει game streaming( δλδ αν έχεις πληρώσει και δεν μπορεί η σύνδεση σας να υποστηρίξει την υπηρεσία σας επιστρέφονται τα χρήματα;). Επιπλέον, εάν δεν είστε ενεργοί σε ένα παιχνίδι για πολλή ώρα η υπηρεσία σάς προειδοποιεί για επικείμενη αποσύνδεση προκειμένου να εξοικονομηθεί χώρος στους servers για άλλους παίκτες.
Τέλος μεταξύ των launch τίτλων είναι τα The Last of Us και Uncharted, όπως επίσης και το re-release του Shadow of the Colossus για το PlayStation

Πηγή:Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com