8 Οκτ 2015

Συντήρηση στο PSNΠρογραμματισμένες εργασίες συντήρησης θα λάβουν χώρα, την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου από 7.30 μέχρι 9.30 π.μ ώρα Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στο Account Management (Διαχείριση λογαριασμού) και στο PlayStation Store.

Οι χρήστες του PlayStation 4 θα έχουν πρόσβαση στο διαδικτυακό παιχνίδι μόνο αν έχουν ενεργοποιήσει το σύστημά τους ως Κύριο σύστημα, έχουν συνδεθεί πρόσφατα στο λογαριασμό τους SEN και έχουν αποθηκευμένα τα στοιχεία ελέγχου της ταυτότητάς τους. Αν το σύστημά σας PS4 δεν είναι ενεργοποιημένο ως το Κύριο σύστημα, τότε δεν θα μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά. (http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/4621)

Για τους χρήστες του PlayStation 3 και του PlayStation Vita οι λειτουργίες του PSN ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Ωστόσο, οι χρήστες που έχουν συνδεθεί πρόσφατα στο λογαριασμό τους SEN και έχουν αποθηκευμένα τα στοιχεία ελέγχου ταυτότητάς τους, θα μπορούν να παίξουν διαδικτυακά.

Οι χρήστες που δεν έχουν αποθηκεύσει τα στοιχεία τους, δεν θα μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους ή να ξεκινήσουν κάποιο παιχνίδι διαδικτυακά.

Μετά την περίοδο συντήρησης, μπορεί να υπάρξουν διαστήματα εκτός λειτουργίας για δοκιμαστικούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com