1 Σεπ 2015

Συλλεκτικές για Uncharted 4 και Street Fighter 5



Η Sony αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4: A Thief’s End, καθώς και τις συλλεκτικές εκδόσεις που θα το συνοδεύσουν. Το νέο game της σειράς, το οποίο έρχεται αποκλειστικά για το PlayStation 4, αναμένεται στις 18 Μαρτίου του 2016 και εκτός από την απλή έκδοση, την ίδια ημερομηνία θα διατεθούν και οι Special και Libertalia Collector’s Editions.

Η πρώτη θα περιλαμβάνει φυσικό αντίγραφο του τίτλου, συλλεκτικό steebook σχεδιασμένο από τον Alexander “That Kid Who Draws” Iaccarino, σκληρόδετο artbook 48 σελίδων από τις Naughty Dog και Dark Horse, αυτοκόλλητο Naughty Dog & Pirate Sigil, και Naughty Dog Points για νέο περιεχόμενο στο multiplayer, αλλά και για character upgrades.Η Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition έρχεται με αγαλματίδιο Nathan Drake από την Gentle Giant, τρία multiplayer outfits: Uncharted: Drake’s Fortune, Heist Drake και Desert Drake, τρία custom weapon skins: Golden Weapon Skin, Snow Weapon Skin και Desert Weapon, Henry Avery, Thomas Tew και Adam Baldrige Sigil Ball Caps, Madagascar Sidekick Outfits, καθώς και τα Phurba Dagger Taunt και Uncharted 4: A Thief’s End dynamic theme για το PS4.

Για όσους προτιμήσουν να αγοράσουν τον τίτλο ψηφιακά, η Sony θα διαθέσει μια ειδική έκδοση που θα περιλαμβάνει: δύο multiplayer outfits: Uncharted: Drake’s Fortune και Heist Drake, δύο custom weapon skins: Golden Weapon Skin και Snow Weapon, Phurba Dagger Taunt και Naughty Dog Points. Επιπλέον, όσοι προ-παραγγείλουν θα αποκτήσουν την πλήρη ψηφιακή εμπειρία του Uncharted 4 που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Desert Drake Multiplayer Outfit, Desert Weapon Skin, Thomas Tew και Adam Baldridge και το Uncharted 4 Triple Pack, το οποίο περιλαμβάνει πρόσβαση στο πρώτο single-player story add-on της σειράς και δύο multiplayer packs που «ξεκλειδώνουν» δύο νέα σπάνια multiplayer items και τέλος, άμεση πρόσβαση σε δύο multiplayer customization items.

Σημειώνεται ότι το Triple Pack θα είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά ως add-on, ενώ όσοι έχουν ήδη προ-παραγγείλει τον τίτλο μέσω PlayStation Store, μπορούν να αναβαθμίσουν στην ψηφιακή Deluxe Edition.Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι γίνονται προσπάθειες για τον πλήρη εξελληνισμό του τίτλου.


Η Capcom ανακοίνωσε τη συλλεκτική του επερχόμενου Street Fighter V και τα pre-order bonuses για όσους προχωρήσουν σε προ-αγορά. Η συλλεκτική έκδοση έρχεται με τιμή στα $99.99 και θα περιλαμβάνει φυσικό αντίγραφο του τίτλου, συλλεκτικό case, αγαλματίδιο του Ryu, σκληρόδεκτο artbook 48 σελίδων με σκίτσα και σχέδια από την διαδικασία ανάπτυξης του τίτλου, κάρτες με κωδικούς για downloadable περιεχόμενο, Udon Digital Street Fighter Comics, Street Fighter V Soundtrack Sampler και ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Twitch Capcom Fighters channel. Και όλα αυτά, μέσα σε εντυπωσιακό συλλεκτικό κουτί. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αντίγραφο του Street Fighter V περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή στο Twitch Capcom Fighters channel για ένα μήνα.
Τέλος, όσον αφορά στα pre-order bonuses, ο κάθε retailer όπως Amazon, Gamestop, και Best Buy θα προσφέρουν διαφορετικό ψηφιακό περιεχόμενο για όσους προ-παραγείλουν, ενώ όσοι προχωρήσουν σε προ-αγορά μέσω PSN θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Chun-Li Battle Costume. Υπενθυμίζεται ότι το Street Fighter V αναμένεται για PlayStation 4 και PC την άνοιξη του 2016.

Τέλος να πούμε πως το Mad Max Videogame δε θα κάνει την εμφάνιση του στα Ελληνικά καταστήματα

πηγή: Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com