11 Αυγ 2015

Ανακοίνωση συντήρησης του PSN



Το παρακάτω δελτίο τύπου μας ήρθε από τη Sony και λέει τα εξής

Προγραμματισμένη συντήρηση και βελτιώσεις για το PlayStation™Network θα διεξαχθούν για περίπου 1.5 ώρα, την Τρίτη 18 Αυγούστου 06:30 - 08.00 ώρα Ελλάδος.

Όποιος έχει ήδη λογαριασμό στο PlayStation™Network θα μπορεί να κάνει κανονικά sign in στο PlayStation™Network προφίλ του, να παίξει παιχνίδια και να χρησιμοποιήσει τις περισσότερες εφαρμογές όσο διεξάγεται η συντήρηση.

Δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Account Management, PlayStation™Video, ή να ολοκληρώσετε μια αγορά στο PlayStation®Store κατά την διάρκεια της συντήρησης. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Σας προτείνουμε να ενεργοποιήσετε την PS4™ κονσόλα σας ως την κύρια κονσόλα πριν ξεκινήσει η συντήρηση για να έχετε την καλύτερη εμπειρία. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό μόνο μια φορά και θα παραμείνει σε ισχύ για όλες τις μελλοντικές συντηρήσεις: Πως να ενεργοποιήσετε την κονσόλα PS4 ως κύρια.

Αγωνιζόμαστε για να εξασφαλίσουμε πως οι υπηρεσίες του PlayStation™Network είναι πάντα διαθέσιμες, αλλά ενίοτε πρέπει να ρίχνουμε το PlayStation™Network offline για να κάνουμε την απαραίτητη συντήρηση και να εφαρμόσουμε αναβαθμίσεις στις λειτουργίες. Δουλεύουμε σκληρά για να μειώσουμε την διάρκεια της κάθε συντήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com