29 Αυγ 2015

Ακυρώθηκε το Mortal Kombat X για PS3



Όπως ανακοίνωσε η Cassidee Moser, η οποία είχε αναλάβει την ανάπτυξη του Mortal Kombat X για PS3 και Xbox 360, δεν θα κυκλοφορήσουν τελικά οι εκδόσεις του τίτλου για τα last-gen οικιακά συστήματα. «Μετά από μήνες ανάπτυξης, οι Warner Bros και Interactive Entertainment κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να διαθέσουμε το Mortal Kombat Χ για PlayStation 3 και Xbox 360.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι η ομάδα μας εργάστηκε επιμελώς προκειμένου (οι εκδόσεις για PS3 και Xbox 360) να πληρούν τα πρότυπα που τέθηκαν για τις current-gen versions του τίτλου. Παρόλα αυτά, δεν καταφέραμε να έχουν την ποιότητα που θα θέλαμε να έχει ένα Mortal Kombat game. Λυπούμαστε πολύ που δεν μπορέσαμε να παραδώσουμε τα εν λόγω προϊόντα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Community Admin στο community blog της WB Games.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είχαν προ-παραγγείλει τις εν λόγω εκδόσεις (και είχαν προ-πληρώσει) θα λάβουν τα χρήματα τους πίσω. Υπενθυμίζεται ότι η κυκλοφορία του Mortal Kombat X για PS3 και Xbox 360 είχε αρχικά προγραμματιστεί για διάθεση στα μέσα του 2015, ενώ στη συνέχεια η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, πριν τελικά ακυρωθεί οριστικά η ανάπτυξη του.

πηγή: Enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com